Jennifer Aniston: Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Jennifer Aniston: Αυτό είναι το πραγματικό της πρόσωπο χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Δες τη προσεκτικά

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood και μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες επίσης. Στα 51 της η Jennifer «βάζει κάτω» πολλές εικοσάρες μοντέλα που βλέπουμε στα social. Να σημειώσουμε επίσης πως ακόμη περιμένουμε τη στιγμή της επανασύνδεσης, τώρα που και η Alia Shawkat δήλωσε πως είναι μόνο φίλοι με τον Brad Pitt. Έχουμε πιστέψει στην επανασύνδεση αυτή, και αν κι έχει περάσει καιρός από τις πρώτες υπόνοιες, η προσμονή μας είναι ακόμη η ίδια. Η Jennifer Aniston για εμάς θα είναι η ιδανική επιλογή αν ο ηθοποιός θελήσει να φτιάξει ξανά τη ζωή του, κα το ίδιο και εκείνη για τον Brad.

Η φωτογραφία τους άλλωστε στα SAG Awards θα μείνει χαραγμένη για καιρό ακόμη στη μνήμη μας. Έδειχναν τόσο υπέροχοι μαζί και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο μα τόσο ηλεκτρισμένη. Ωστόσο δεν είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για την επανασύνδεση των δυο ηθοποιών. Είμαστε εδώ γιατί είδαμε την «πραγματική» Jennifer Aniston και αλήθεια πάθαμε πλάκα. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της μια φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας μία μάσκα, δίνοντας μάλιστα στους followers της ένα πολύ σημαντικό μήνυμα ενόψει πανδημίας.

Για την ακρίβεια θα λέγαμε πως το μήνυμά της ήταν λιγάκι οργισμένο και γι’ αυτό προσπάθησε να μας το κάνει όσο πιο κατανοητό γινόταν. «Κατανοώ ότι οι μάσκες είναι άβολες και στενάχωρες. Αλλά δεν νιώθετε πως είναι χειρότερο το κλείσιμο των επιχειρήσεων, οι δουλειές να χάνονται και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας να βιώνουν την απόλυτη εξάντληση; Και επιπλέον πόσες πολλές ζωές έχουν φύγει από αυτόν τον ιό επειδή δεν κάνουμε αρκετά πράγματα»;.

«Πραγματικά πιστεύω στη βασική καλοσύνη των ανθρώπων, οπότε ξέρω ότι μπορούμε να το κάνουμε όλοι. ΑΛΛΑ όμως, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας που αρνούνται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να ισοπεδώσουν την καμπύλη και να διατηρήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή. Οι άνθρωποι φαίνεται να ανησυχούν για τα «δικαιώματα που τους αφαιρούνται» ζητώντας να φορούν μάσκα. Αυτή η απλή και αποτελεσματική σύσταση πολιτικοποιείται εις βάρος των ζωών των ανθρώπων. Και πραγματικά δεν θα έπρεπε να είναι καν θέμα προς συζήτηση», έγραψε η Aniston στη φωτογραφία της με τη μάσκα.

Παρεμπιπτόντως, είδες πόσο όμορφη και αψεγάδιαστη είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Μακάρι στα 51 μας να της μοιάζαμε λίγο. Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ