Πώς θα περάσεις φθηνά τις διακοπές σου φέτος το καλοκαίρι

Πώς θα περάσεις φθηνά τις διακοπές σου φέτος το καλοκαίρι

Ρίξε μια ματιά.

Μπορεί να μην κρατάνε πολλές μέρες, ωστόσο στις διακοπές πάντα έχεις την ανάγκη να είσαι άνετος. Είτε πας σε νησί με το πλοίο, είτε για roadtrip με… τα πόδια.

Επειδή ποτέ δεν κάνουμε έναν καλό προϋπολογισμό για τις διακοπές μας, σου παραθέτουμε στο παρακάτω άλμπουμ ορισμένα tips προκειμένου να τη βγάλεις πολύ φθηνά από όσο περίμενες.

Ψάξε για ευκαιρίες: Αν βαριέσαι δεν θα καταφέρεις τίποτα, αν πάλι όμως έχεις το χρόνο αξίζει να κοιτάξεις λίγο παραπάνω. Προσφορές υπάρχουν και μάλιστα πολλές. Απλώς δεν τις βλέπουμε.

Ο Τζάμπας δεν πέθανε: Υπάρχουν πράγματα στον προορισμό σου που μπορείς να τα δεις δωρεάν. Γιατί να πληρώσεις ένα τουρ, όταν μπορείς να το απολαύσεις πιο εναλλακτικά και με μηδενικό κόστος.

Έξοδα μετακίνησης: Σε ένα νησί τρως πολλά στα έξοδα μετακίνησης, όπως άλλωστε και στο να φέρεις το αυτοκίνητο στο νησί. Αν, λοιπόν, δε θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε μετακινήσεις επίλεξε ένα κοντινό προορισμό ή ένα μικρό νησάκι που δε θα χρειάζεται να οδηγείς με τις ώρες για να πας σε μια παραλία.

Διαμονή: Ποιος είπε ότι πρέπει να μείνεις σε έπαυλη; Στις διακοπές σου δεν πας για να μείνεις μέσα, παρά μόνο για να κοιμηθείς. Αυτό μπορείς να το κάνεις και στο πιο φθηνό ξενοδοχείο του κόσμου. Φτάνει να έχει σκεπή βεβαίως.

Όχι συνέχεια φαγητό έξω: Αν το έχεις με το μαγείρεμα, τότε μπορείς να σώσεις αρκετά. Δεν λέμε να τρως συνεχώς μέσα στο σπίτι, ωστόσο καταλαβαίνεις πως αν τρως συνεχώς σε ταβέρνες που ξέρεις ότι δεν είναι και ακριβές, τότε δεν θα σου μείνουν και πολλά στην τσέπη. Σκέψου λοιπόν πόσα θα κερδίσεις αν απλά τρως στο σπίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ