Νίκος Μουτσινάς : Το ζεστό μήνυμα στους συνεργάτες του

Νίκος Μουτσινάς : Το ζεστό μήνυμα στους συνεργάτες του

Η πρώτη ανάρτηση του παρουασιαστή μετά την την τελευταία του εκπομπή

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά έριξε αυλαία και ο παρουσιαστής ανανέωσε το ραντεβού του με το τηλεοπτικό κοινό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μια μέρα μετά το προσωρινό «αντίο» έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες τους γι’ αυτή την υπέροχη τηλεοπτική σεζόν.

«Αυτό το ποστ αφορά στον μικρό Νικόλα…
Νικόλα μου, θα έρθει η στιγμή που γύρω σου θα έχεις ανθρώπους που θα μοιράζονται το ίδιο όνειρο με εσένα, θα σε εκτιμούν όπως τους εκτιμάς, θα σε αγκαλιάζουν όταν το έχεις ανάγκη, θα γελάνε όταν γελάς, θα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και θα είσαι για αυτούς πάντα ένα μικρό παιδί που θέλει να παίζει και αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να σου φτιάξουν την πιο όμορφη παιδική χαρά. Άρα δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι, ούτε να ανησυχείς, ούτε να φοβάσαι, γιατί θα έρθει η στιγμή στην ζωή σου που θα δουλεύεις με την παρέα σου.
Παιδιά μου όμορφα και καλά, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας ευγνωμονώ που είστε η πιο όμορφη παρέα που θα μπορούσα να έχω σε καθημερινή βάση…», έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτό το ποστ αφορά στον μικρό Νικόλα.. Νικόλα μου, θα έρθει η στιγμή που γύρω σου θα έχεις ανθρώπους που θα μοιράζονται το ίδιο όνειρο με εσενα, θα σε εκτιμούν όπως τους εκτιμάς, θα σε αγκαλιάζουν όταν το έχεις ανάγκη, θα γελάνε όταν γελάς, θα σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής και θα είσαι για αυτούς πάντα ένα μικρό παιδί που θέλει να παίζει..και αυτοί θα κάνουν τα πάντα για να σου φτιάξουν την πιο όμορφη παιδική χαρα. Άρα..δεν έχεις λόγο να αγχώνεσαι, ούτε να ανησυχείς,ούτε να φοβάσαι, γιατί θα έρθει η στιγμή στην ζωή σου που θα δουλεύεις με την παρέα σου. Παιδιά μου όμορφα και καλά, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας ευγνωμονώ που είστε η πιο όμορφη παρεα που θα μπορούσα να έχω σε καθημερινή βάση..♥️🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ