Λάκης Λαζόπουλος : Σχολιάζει την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Λάκης Λαζόπουλος : Σχολιάζει την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Πιστεύει πως θα επιστρέψει;

Για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την TV μετά από 30 χρόνια καριέρας μίλησε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος. Μάλιστα η παρουσιάστρια την 1η Ιουλίου που έριξε αυλαία αποχαιρέτησε το κοινό της χρησιμοποιώντας κάτι που της είχε πει ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται κι είναι όλο εκπλήξεις. Γιατί όπως έλεγε και ένας φίλος μου κάποτε -Λάκη σε θυμάμαι πάντα- «Ελενίτσα μου, όταν η ζωή πάψει να σε εκπλήσσει είναι θάνατος. Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία», είπε η Ελένη κλείνοντας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζοντας την αποχώρησή της είπε: «Η Μενεγάκη ξέρει πότε πρέπει να φύγει, πότε πρέπει να γυρίσει και πώς. Είναι πανέξυπνη… Εγώ έχω την αίσθηση πως θα γυρίσει σίγουρα. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουν όλοι. Εμπιστεύομαι την απόφασή της να φύγει, όπως την εμπιστεύομαι και στο ότι θα γυρίσει με κάτι που θα την εκφράζει απόλυτα. Η Ελένη είναι ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει πολύ και που έχει να δώσει πολλά στο χώρο, όπως τα θέλει…».

Όσο για το τι εκπομπή θα της έδινε αν επέστρεφε στην TV ο ηθοποιός είπε μιλώντας στη Real: «Ένα βραδινό σόου. Και βραδινό σόου και talk show, κι ότι να ‘ναι. Είναι ένα πρόσωπο που σε μαγνητίζει, που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, που σε αφορά ότι κι αν κάνει. Και αυτό δεν αποδεικνύει η μακροχρόνια πορεία της στο χώρο; Αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ