Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το «παλάτι» της – Δείτε πού θα κάνει διακοπές

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό είναι το «παλάτι» της – Δείτε πού θα κάνει διακοπές

Ο κύκλος της τηλεόρασης φαίνεται πως έκλεισε οριστικά για την Ελένη Μενεγάκη και η λαμπερή παρουσιάστρια ετοιμάζεται να απολαύσει το καλοκαίρι χωρίς να έχει στο μυαλό της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Για την πρώην πλέον «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης, το καλοκαίρι αυτό θα είναι διαφορετικό. Θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα απαλλαγμένη από τις… σκοτούρες και τα σχέδια για την εκπομπή της.

Έχει αποφασίσει να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να «αδειάσει» και να χαρεί την οικογένειά της χωρίς άγχος. Το έχει ανάγκη, όπως λένε στενοί της συνεργάτες. Θέλει να απολαύσει στιγμές με το σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά.

Φυσικά, όταν μιλάμε για καλοκαίρι και Ελένη Μενεγάκη, μιλάμε για Άνδρο.

Πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στον οποίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει και την δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα λίγα μέτρα από την παραλία Άχλα όπου πλέον αποτελεί και το ησυχαστήριο της παρουσιάστριας.

Εντός της μονάδας που βρίσκεται σε μια τοποθεσία μέσα στο πράσινο και περιτριγυρισμένη από ρυάκια με τρεχούμενο νερό, το ζεύγος Πανταζόπουλου – Μενεγάκη έχουν χτίσει και την δική τους «φωλιά». Μια παραδοσιακή πετρόχτιστη μεζονέτα με όλες τις ανέσεις ικανή να φιλοξενήσει τους ίδιους αλλά και τα παιδιά τους.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα όποτε βρίσκεται στο νησί δεν σταματά να ποστάρει στα social media δεκάδες φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό της, όταν θέλει να μοιραστεί κάποια από τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Επίσης δεν παραλείπει, με κάθε ευκαιρία, να μιλάει για την αγάπη της για το νησί, το οποίο επισκέπτεται με κάθε και σε κάθε ευκαιρία.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί εδώ πως είναι το σπίτι της ξανθιάς τηλεπαρουσιάστριας στην Άνδρο εξωτερικά και εσωτερικά:

photo

photo

 

photo

 

photo

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ