Μαριέττα Χρουσαλά : Η αλλαγή στη ζωή της  που δεν παρατήρησε κανείς

Μαριέττα Χρουσαλά : Η αλλαγή στη ζωή της που δεν παρατήρησε κανείς

Εσύ την παρατήρησες;

Τις διακοπές της στα νησιά απολαμβάνει η Μαριέττα Χρουσαλά εδώ και μερικές εβδομάδες και οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram είναι πραγματικά μία και μία. Τα γαλαζοπράσινα νερά μας έχουν κερδίσει και αυτό που σκεφτόμαστε κι εμείς είναι τις αντίστοιχες φωτογραφίες που θα βγάζουμε σε λίγο καιρό στην πολυπόθητη άδεια του 2020. Βέβαια, κοίτα τώρα να δεις τι συνέβη. Εμείς εκτός από τα γαλαζοπράσινα νερά, το αψεγάδιαστο κορμί της (μα πραγματικά τώρα το είδες; ) παρατηρήσαμε και κάτι ακόμη. Κάτι που σηματοδότησε μια αλλαγή στη ζωή της παρουσιάστριας και που μάλλον λίγοι είδαν.

Βλέπεις δεν θέλουμε να είμαστε αρνητικές και να λέμε πως κανείς δεν είδε την αλλαγή στη ζωή της, όμως πως να το κάνουμε, χρειάζεται να έχεις μια οξυμένη παρατηρητικότητα. Μία φωτογραφία της ήταν αρκετή στο Instagram για να δούμε πως κάτι άλλαξε στη ζωή της. Η Μαριέττα Χρουσαλά όπως ήδη γνωρίζεις έχει τρία παιδάκια, με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα. Όπως αντιληφθήκαμε όμως από μια φωτογραφία της, και συγκεκριμένα από ένα hashtag, η Μαριέττα απέκτησε ακόμη ένα παιδάκι, κι αυτή την φορά πνευματικό. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έγινε νονά και βάφτισε την κόρη της καλύτερης της φίλης, Ζωής Δρακούλη.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όνομα που έδωσε στη μικρούλα ή που πραγματοποιήθηκε ή βάφτιση, όμως αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες που έχουμε δει στα social media προσανατολιζόμαστε κάπου προς Επτάνησα μεριά. Βλέπεις τα γαλαζοπράσινα αυτά νερά, είναι γνώρισμα αυτού του συμπλέγματος νησιών.

Η ίδια πάντως στη φωτογραφία που ανέβασε δείχνει πολύ όμορφη, ευτυχισμένη και κομψή, και εγκρίνουμε όσο τίποτα το ντύσιμο νονάς με stylish σανδάλια αντί για ψηλό παπούτσι. Εμείς της ευχόμαστε πάντως να είναι πάντα άξια και το κοριτσάκι γεμάτο χαρά, φώτιση και ευτυχία. Με τέτοια νονά βέβαια αυτό είναι σίγουρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ