Kατερίνα Καινούργιου : Έτσι γνώρισε  τον σύντροφό της

Kατερίνα Καινούργιου : Έτσι γνώρισε τον σύντροφό της

Αποκάλυψε τον τρόπο

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της και είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένη. Εδώ και περίπου έναν χρόνο μοιράζεται τη ζωή της με τον αγαπημένο της Φίλιππο Τσαγκρίδη, και παρά το γεγονός πως δεν μιλάει συχνά για εκείνον είναι ολοφάνερο το πόσο ερωτευμένοι είναι και περνούν φανταστικά μαζί. Το Πάσχα μάλιστα η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία μαζί του για πρώτη φορά στα social media κάτι που μας απέδειξε επίσης πως τα πράγματα πάνε περίφημα μεταξύ τους.

Δεν τους βλέπουμε συχνά να ποζάρουν μαζί στα social και αυτό γιατί προσπαθούν όσο μπορούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι ένα σημείο. Κάτι που βρίσκουμε απόλυτα λογικό και φυσιολογικό, αφού μία σχέση δεν είναι απαραίτητο να δίνεται ως τροφή σε δημοσιογράφους, φωτογράφους κ.ο.κ. ΄Έχουμε δει κάποιες φωτογραφίες τους μαζί στο Instagram, όμως αυτό που δεν γνωρίζαμε εδώ και τόσο καιρό για την σχέση τους, είναι το πως ακριβώς γνωρίστηκαν οι δυο τους.

Και σε αυτό το ερώτημα έχει απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου στο παρελθόν –οκ όχι πολύ παρελθόν-. Για την ακρίβεια την ερώτηση αυτή της έκανε κάποιος fan στη διάρκεια της καραντίνας, όταν η παρουσιάστρια μέσω Instagram έπαιξε το παιχνίδι των ερωτοαπαντήσεων. Εσύ πώς πιστεύεις ότι γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της; Πάει κάπου το μυαλό σου.

Αν δυσκολεύεσαι –κάνει και ζέστη λογικό- στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθεις όλη την αλήθεια για τη γνωριμία Κατερίνας-Φίλιππου. Ένα «play» απλά θα πατήσεις και θα μάθεις όλα όσα θέλεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ