Εύα Καϊλή : Αυτός είναι ο Ιταλός κούκλος σύντροφός της (pics)

Εύα Καϊλή : Αυτός είναι ο Ιταλός κούκλος σύντροφός της (pics)

Ευτυχισμένη και full in love η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ.

Τον θαυμάζει, τον εκτιμά και τον σέβεται, γιατί έχει εξαιρετική παιδεία και ποιότητα και δεν έχει συμπλέγματα, ανταγωνισμούς και ζήλιες. Έτσι σκιαγραφεί τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Εύα Καϊλή, που μπορεί πράγματι να κρατά εδώ και μια δεκαετία την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, εντούτοις τώρα είναι αλλιώς. Η Εύα ερωτεύτηκε τον Ιταλό της και δεν το κρύβει.

«Η αξία των ανθρώπων κοντά μου μετριέται με όσα είναι και όσα περιμένεις να είναι στα δύσκολα» λέει η δραστήρια ευρωβουλευτής σήμερα στην «Espresso» και μιλά για όλα, κυρίως για το κόμμα της και τα διάφορα πολιτικά «φλερτ» που δέχεται από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

Σε όλα αυτά η Εύα Καϊλή απαντά ξεκάθαρα: «Το μέλλον του κόμματος δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο διαπραγμάτευσης της πολιτικής καριέρας ή φιλοδοξίας κανενός στελέχους».

Είναι αισιόδοξη ότι το Κίνημα Αλλαγής θα καταφέρει τελικά να ξεπεράσει τις δυσκολίες που το βαραίνουν, όπως η ίδια λέει, «τα τελευταία πέντε έξι χρόνια», ενώ είναι εντελώς αρνητική για τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι στους κόλπους του υπάρχουν εθνομηδενιστές, έμποροι ψυχών που βγάζουν περιουσίες από τις προσφυγικές ροές και άνθρωποι «τύπου Πολάκη».

«Δεν είναι εύκολο να μαθαίνεις ότι αριστερός ευρωβουλευτής εκμεταλλευόταν επιχειρηματικά πρόσφυγες και μετανάστες αξιοποιώντας ευρωπαϊκά κονδύλια μέσω NGO. Είναι ξεκάθαρα μια υποκριτική συμπεριφορά» λέει η Εύα Καϊλή, στηλιτεύοντας τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη με τα δεκάδες ακίνητα που «διακινεί».

Η Εύα, πάλι, σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύει ότι η ιδανική στιγμή για να κάνει μια γυναίκα παιδί είναι όταν βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Και για την Εύα μάλλον αυτός ο άνθρωπος είναι ο Τζόρτζι, με καταγωγή από τη νότια Ιταλία και αέρα μεσογειακό. Φέτος οι δυο τους προγραμματίζουν διακοπές σε Κρήτη, Χαλκιδική και Ιόνιο.

Δείτε στην gallery τον κούκλο σύντροφο της όμορφης ευρωβουλευτή

photo

photo

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ