Ελένη Μενεγάκη : Μπορεί να έφυγε απ’ την τηλεόραση, όμως αυτή η συνήθειά της δεν έχει αλλάξει!

Ελένη Μενεγάκη : Μπορεί να έφυγε απ’ την τηλεόραση, όμως αυτή η συνήθειά της δεν έχει αλλάξει!

Μπορεί να έφυγε απ’ την τηλεόραση μετά από 30 χρόνια, όμως η παρουσιάστρια δεν ξεχνά το τηλεοπτικό της κοινό και τους ανθρώπους που τόσο την έχουν στηρίξει. Η ανάρτηση της Μενεγάκη είναι η απόδειξη.

Η Ελένη Μενεγάκη χάρισε στο τηλεοπτικό της κοινό όμορφες στιγμές, γέλιου, χαράς, συγκίνησης, όμως την Τετάρτη 1η Ιουλίου έπρεπε να πει αντίο σ’ όλον αυτό τον κόσμο που τη στήριξε και τη στηρίζει περίπου 30 χρόνια γενικά στην τηλεόραση και 15 συγκεκριμένα στον Alpha. Μπορεί να μην την βλέπουμε πλέον κάθε μέρα στην τηλεόραση, όπως έχουμε συνηθίσει, όμως τα social media μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά της, ενώ η ίδια δείχνει πως δεν ξεχνά το τηλεοπτικό της κοινό.

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη καλημέρισε σήμερα, Σάββατο, τους φίλους της στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά «Τελικά οι παλιές καλές κι αγαπημένες συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα! Το ξυπνητήρι χτυπάει… στο μυαλό μας ακόμα και την περίοδο που δεν υπάρχει λόγος! Να έχετε μια όμορφη μέρα!». Φυσικά, τα σχόλια έπεσαν βροχή με την ανάρτηση της Μενεγάκη

Η γνωστή παρουσιάστρια κάνει καθημερινά αναρτήσεις στα social media, ευχαριστώντας τον κόσμο για τα καλά του λόγια και τις ευχές που της στέλνει.

Μάλιστα χθες, Παρασκευή, η παρουσιάστρια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες, στέλνοντας όλη την αγάπη της και γράφοντας «Επίθεση αγάπης… Μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω όλα τα τρυφερά, ανθρώπινα, ζεστά μηνύματα που μου έχετε στείλει με όλους τους πιθανούς τρόπους… Από όλες τις ηλικίες… Από όλους τους χώρους…. Από όλα τα μέρη του κόσμου… Όπου υπάρχουν Έλληνες… Μου στέλνετε αγάπη και σας την επιστρέφω με την ίδια δύναμη με ένα τεράστιο χαμόγελο… Αυτό το τόσο γνώριμο σε όλους σας! Καλημέρα φίλοι μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Επιθεση αγαπης … μονο ετσι μπορω να χαρακτηρισω ολα τα τρυφερα , ανθρωπινα , ζεστα μηνυματα που μου εχετε στειλει με ολους τους πιθανους τροπους … απο ολες τις ηλικιες … απο ολους τους χωρους …. απο ολα τα μερη του κοσμου … οπου υπαρχουν Ελληνες … Μου στελνετε αγαπη και σας την επιστρεφω με την ιδια δυναμη μ ενα τεραστιο χαμογελο … αυτο το τοσο γνωριμο σε ολους σας ! Καλημερα φιλοι μου #eleni #friendsforever #love ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elenimenegaki στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ