Τζώρτζια Παναγή : Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη

Τζώρτζια Παναγή : Στη θέση της Ελένης Μενεγάκη

Το μήνυμα που έστειλε για την αποχώρηση της Ελληνίδας παρουσιάστριας.

Συγκινημένη παρακολούθησε η ελληνική showbiz την τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία πήρε την απόφαση να βάλει ένα τέλος στη χρυσή εποχή που άφησε στην τηλεόραση τα τελευταία 30, περίπου, χρόνια.

Γνωστοί και μη κατέκλυσαν χθες Τετάρτη 1 Ιουλίου τα social media, αναρτώντας εικόνες και βίντεο από στιγμές που έζησαν με τη λαμπερή αυτή προσωπικότητα, η οποία με τον τρόπο της κατάφερνε και έμπαινε καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών της, κρατώντας τους συντροφιά.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έστειλαν τις ευχές τους στην Ελένη Μενεγάκη ήταν και η Κύπρια παρουσιάστρια Τζώρτζια Παναγή καθώς με ένα μακροσκελές κείμενο της, μοιράστηκε όλα όσα έζησε κοντά της κατά την περίοδο που βρισκόταν και εκείνη στον Alpha Ελλάδος συμμετέχοντας στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους» με τον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα τις εικόνες συνόδεψε με το πιο κάτω κείμενο: «Στην «καρέκλα» της Ελένης…Ναιι …τότε στο «Ξαναδέστε τους» το στούντιο μας ήταν δίπλα απο αυτό της «βασίλισσας»! Είχα την ευκαιρία για μία σεζόν να την βλέπω καθημερινά, έλεγα αποκλείεται να μου συμβαίνει αυτό κι όμως…καθημερινά περνούσε και μας έστελνε φιλιά πριν την έναρξη μας…! Τελειώνοντας έμπαινα δειλά να βγάλω φωτογραφία τα outfit μου στο στούντιο της! Έλαμπε…λάμπει…θα λάμπει πάντα!». Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε στην πιο κάτω gallery:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ