Έλενα Παπαρίζου : Εσύ θυμάσαι πώς ήταν  15 χρόνια πριν; (photos)

Έλενα Παπαρίζου : Εσύ θυμάσαι πώς ήταν 15 χρόνια πριν; (photos)

Σαν να μην πέρασε χρόνος από πάνω της.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα κορίτσι που δεν μπορείς παρά να θέλεις να την έχεις για κολλητή σου φίλη. Είναι sexy, αποπνέει μια αισιοδοξία και έχει πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη της. Είναι το number one κορίτσι της Ελλάδας για πολλούς και διαφορετικούς λόγους και ένα από τα πιο συμπαθή και λατρεμένα πλάσματα της ελληνικής showbiz.

Τη γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος Antique όταν για πρώτη φορά συμμετείχε στη Eurovision και από τότε δε σταματάμε να την παρακολουθούμε. Αυτό το καστανό κορίτσι με τη μεσογειακή ομορφιά- όσα χρόνια κι αν περάσουν- δεν αλλάζει με τίποτα. Παραμένει sexy, θηλυκή και με έντονο ταμπεραμέντο κάνοντάς μας να τη θαυμάζουμε ακόμα περισσότερο. Και γιατί στα λέμε όλα αυτά; Γιατί η Έλενα Παπαρίζου έκανε ένα επικό throwback στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram και θυμήθηκε στιγμές της πριν από 15 χρόνια και συγκεκριμένα επί 2005 και 2008.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια μάς πήγε πολλά χρόνια πίσω και μας υπενθύμισε ένα πράγμα: ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν εκείνη παραμένει αυτό το φρέσκο, νέο και ζωντανό κορίτσι, όπως τη γνωρίσαμε την πρώτη μέρα. Με τα κοντά shorts και φορέματά της, τα οποία φοράει ακόμα και σήμερα δείχνοντάς μας τα καλλίγραμμα πόδια της, και την ανεβασμένη διάθεση έτοιμη να ξεκινήσει να χορεύει σε όποιο μέρος κι αν βρίσκεται.

Ας μην σου λέμε άλλα, όμως… Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ