Ελεονώρα Μελέτη: Κάνει surf στην Ανάβυσσο και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της! [pics]

Ελεονώρα Μελέτη: Κάνει surf στην Ανάβυσσο και εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της! [pics]

Η Ελεονώρα Μελέτη λατρεύει το windsurfing και αυτές τις μέρες έχει την ευκαιρία να απολαύσει το αγαπημένο της θαλάσσιο σπορ.

Πριν λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε μια μικρή απόδραση στην Ανάβυσσο, όπου βρίσκεται το πατρικό της, προκειμένου να επιδοθεί στο συναρπαστικό χόμπι της, όπως συνηθίζει όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τής το επιτρέπουν.

Ο καιρός ήταν σύμμαχός της, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ευδιάθετη κατά την άφιξή της στην παραλία, λίγο πριν ανέβει στη σανίδα της και φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό για να δαμάσει τα κύματα.

Η Ελεονώρα -με ανανεωμένο look στα μαλλιά και φανερά αδυνατισμένη- αποχωρίστηκε για λίγο την κόρη της, Αλεξάνδρα, αλλά και τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη, προκειμένου να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της και να ξεφύγει από τις καθημερινές της υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα διανύει μια πολύ καλή περίοδο στα επαγγελματικά της, αφού έπειτα από δύο επιτυχημένα χρόνια αφήνει το πόστο της στα «Μεσάνυχτα» για να αναλάβει ξανά πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα έχει δίωρη διάρκεια και θα παίρνει lead-in από το «Happy Day», χωρίς όμως να έχει γίνει τίποτα επίσημο ακόμα.

Δες τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ