Τα σχόλια για αυτήν τη φωτογραφία του Πετρετζίκη δεν έχουν σταματημό

Τα σχόλια για αυτήν τη φωτογραφία του Πετρετζίκη δεν έχουν σταματημό

Οι followers του τον αποθέωσαν.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένα παιδί που ο κόσμος λάτρεψε. Θυμάσαι όταν πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση με τη συμμετοχή του στο MasterChef; Τότε και το concept του διαγωνισμού ήταν καινούργιο για το Ελληνικό κοινό, οπότε πούλησε από μόνο του, χωρίς να χρειάζεται ίντριγκες και πισώπλατες μαχαιριές σε κάθε επεισόδιο. Ήταν η περίοδος που πραγματικά θυμόμαστε να παρακολουθούμε για να συγκρίνουμε τα πιάτα των συμμετεχόντων από το σπίτι σαν να ήμασταν εκεί και να τα δοκιμάζαμε.

Αφού νίκησε στον διαγωνισμό και βγήκε από το παιχνίδι, η καριέρα του απογειώθηκε. Η τηλεόραση άρχισε να τον ζητάει συνέχεια γιατί η δημοφιλία του εκτοξεύθηκε. Ο Άκης άρχισε να γίνεται ο σεφ του οποίου τις συνταγές θα έψαχναν όλοι στο Internet. Γιατί πολύ απλά, πέρα από το να μαγειρέψει καλά, μπορούσε και να το πουλήσει. Η προσωπικότητά του φάνηκε κατευθείαν ότι ήταν χαρισματική, οπότε πάντα διασκέδαζε τον κόσμο και τον έκανε να περνάει καλά στην παρέα του.

Πώς να παραβλέψουμε, όμως, και το γεγονός ότι ο Άκης είναι κι ένα πολύ ωραίο παιδί; Δεν είναι τυχαίο το ότι «γράφει» στον φακό. Συμβαίνει γιατί η εμφάνισή του είναι τέτοια που μπορεί να το υποστηρίξει.

Με τούτα και μ’ εκείνα, ο Άκης μετράει αυτήν τη στιγμή 1,4 εκατομμύρια followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που βρίσκονται συντονισμένοι για κάθε του ανάρτηση. Όπως αυτή που ανέβασε χτες και που ξεκάθαρα είναι από τις πιο hot του.

Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ