Γιάννης Παπαμιχαήλ : Ο γιος της Βουγιουκλάκη είναι αγνώριστος (pics)

Γιάννης Παπαμιχαήλ : Ο γιος της Βουγιουκλάκη είναι αγνώριστος (pics)

Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του.

Στροφή σε υγιεινό τρόπο ζωής έχει κάνει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, χάνοντας πάρα πολλά κιλά.

Μιλώντας στο περιοδικό Gala o Γιάννης Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε στα κιλά που κατάφερε να χάσει σε διάστημα ενός έτους: «Ξέρω ότι αρκετοί συνάνθρωποί μας αντιμετωπίζουν το θέμα της υπερβολής των κιλών τους. Ήταν απόφαση ζωής να κόψω το στομάχι μου κατά 80%. Μετά από αυτό διαπιστώνω ότι καθόλου δεν μου λείπει το φαγητό. Κάπνιζα από τα 34, το έκοψα πριν από επτά χρόνια και σήμερα κάνω μόνο ηλεκτρονικό. Η άθληση συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινότητά μου. Περπατάω καθημερινά 5 χιλιόμετρα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τις επιλογές μου», δηλώνει.

O γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκης και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ αναφέρθηκε επίσης στις σχέσεις του με το συγγενικό του περιβάλλον.

«Με τα ξαδέρφια μου από την οικογένεια του πατέρα μου έχω άριστες σχέσεις, με τους συγγενείς από την πλευρά της μητέρας μου εύχομαι να τα βρούμε στο εγγύς μέλλον. Θεωρώ δεύτερη οικογένειά μου την οικογένεια Λάτση, που μας στάθηκε όταν η μητέρα μου είχε να αντιμετωπίσει τη δύσκολη συγκυρία της επάρατης νόσου, την κυρία Μαριάννα, την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Διατηρώ τις φιλίες της μητέρας μου και την επαφή με όλους τους εν ζωή πρώην συνεργάτες της, όπως τη Μαρινέλλα, τον Φασουλή, τον Γαλανό, τον Σπυρόπουλο. Με τον Κώστα Σπυρόπουλο συνεργαζόμαστε για να ανεβάσουμε μια παράσταση του χρόνου. Μια ακριβή παραγωγή για την Αλίκη χωρίς κάποια πρωταγωνίστρια που θα την υποδυθεί μια και έχει αποδειχθεί αδύνατον στο παρελθόν. Θα μου λείψει ο Κώστας Βουτσάς και το χιούμορ του. Κάποτε ο Βαγγέλης Παπαθανασίου είχε το στούντιο του στη Στησιχόρου που ήταν και το διαμέρισμά μας», πρόσθεσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Δείτε στην παρακάτω gallery την μεγάλη αλλαγή του Γιάννη Παπαμιχαήλ:

photo

photo

 

photo

photo

photo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ