Δέσποινα Βανδή σε Τρύφωνα Σαμαρά : Αν κερδίσεις στο J2US, θα σκίσω τα πτυχία μου! Γιατί τον αποκάλεσε «κατσαρίδα»;

Δέσποινα Βανδή σε Τρύφωνα Σαμαρά : Αν κερδίσεις στο J2US, θα σκίσω τα πτυχία μου! Γιατί τον αποκάλεσε «κατσαρίδα»;

Το Σάββατο το βράδυ έχει J2US και μάλιστα όχι ένα απλό επεισόδιο, αλλά τον τελικό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί ζωντανά στο πλατό, όπως έγινε και στον ημιτελικό!

Το Σάββατο θα δεις ένα πραγματικό πάρτι αφού στο πλατό του οικοδεσπότη Νίκου Κοκλώνη θα βρεθούν όλα τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια!

«Σκληρή μάχη» θα δώσουν τα 3 ζευγάρια που πέρασαν στον τελικό. Η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιάρχο, ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το outsider Xαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Μεταξύ της Δέσποινας Βανδή και του Τρύφωνα Σαμαρά υπήρξε μια ιδιαίτερη σχέση και ένταση αφού η κριτής του show, άλλοτε ευγενικά, άλλοτε αυστηρά και άλλοτε με χιούμορ έκανε κριτική στον Τρύφωνα. Ο Τρύφωνας με το γνωστό νάζι του πλησίασε την Δέσποινα στο καμαρίνι, πόζαραν μαζί αλλά έχουμε σε βίντεο τις δηλώσεις που έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια για τον γνωστό hair stylist.

Η Δέσποινα τοποθετήθηκε στην πρόκριση του Τρύφωνα στον τελικό με απίστευτες ατάκες όπως: «Έτσι και κερδίσεις στον τελικό θα σκίσω τα πτυχία μου»! Ενώ δεν έκρυψε την έκπληξή της που δεν έχει αποχωρήσει, λέγοντας με χιούμορ: «Που τον πατάω κάτω σαν την κατσαρίδα και δεν φεύγει με τίποτα» είπε η Δέσποινα!

Δες το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ