Βίκυ Καγιά : «Κοιμήθηκε» στην αγκαλιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί στα γυρίσματα του GNTM (pics)

Βίκυ Καγιά : «Κοιμήθηκε» στην αγκαλιά της Ζενεβιέβ Μαζαρί στα γυρίσματα του GNTM (pics)

Μπορεί να διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, όμως τα γυρίσματα για το Greece’s Next Top Model συνεχίζονται κανονικά.

Μπορεί να διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, όμως τα γυρίσματα για το Greece’s Next Top Model συνεχίζονται κανονικά. Οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, επιλέγουν ένα προς ένα τα αγόρια και τα κορίτσια που θα περάσουν στη φάση του bootcamp και θα διεκδικήσουν μία θέση στο σπίτι του reality μόδας.

Χθες, το πρόγραμμα περιλάμβανε βραδινά γυρίσματα και έτσι οι συντελεστές βρέθηκαν στο στούντιο και ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για να καθίσουν στις γνώριμες θέσεις τους και να ξεκινήσουν τις auditions. Η κούραση από την υπόλοιπη ημέρα ήταν μεγάλη, γεγονός που φαινόταν στα πρόσωπα τόσο της Βίκυς Καγιά όσο και της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η πρώτη, μάλιστα, δεν δίστασε να κλείσει για λίγο τα μάτια της, όσο βρισκόταν στην αγκαλιά της γνωστής creative director, και να χαλαρώσει πριν αρχίσει τη δουλειά. «Working late with this beauty @genevievevv makes it look like a fun game!», ήταν τα λόγια της Βίκυς Καγιάς στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί στο backstage του GNTM.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ