Ολυμπιακός: Στο Μολινό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Στο Μολινό ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού θα παρακολουθήσει από κοντά τη μεγάλη μάχη με τη Γουλβς και θα στηρίξει έμπρακτα τον Μαρτίνς και τους παίκτες του στην αναμέτρηση του Μολινό.

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Γουλβς στο Μολινό στις 22:00 με στόχο την πρόκριση στο Final 8 του Europa League.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα τα δώσουν όλα απέναντι στους Λύκους, για να πετύχουν μια ακόμα σπουδαία ευρωπαϊκή επιτυχία και να κάνουν περήφανους τους φιλάθλους τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους στην αποψινή μάχη με την Γουλβς, αφού στο Μολινό θα βρίσκεται και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα παρακολουθήσει από κοντά τη ρεβάνς των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Europa League και θα στηρίξει έμπρακτα την ομάδα του στη σπουδαία αναμέτρηση με τους Λύκους του Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν δίπλα στην ομάδα και στην επική πρόκριση που πέτυχε στο Εμιρέιτς απέναντι στην Αρσεναλ τον περασμένο Φεβρουάριο, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να βλέπει από κοντά μία από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές νίκες στην ιστορία του συλλόγου.

Η παρουσία του «ερυθρόλευκου» ηγέτη στο Μολινό αποδεικνύει περίτρανα ότι η πειραϊκή ομάδα είναι ενωμένη σαν μια γροθιά. Ολοι μαζί, ενωμένοι, με στόχο ακόμα μεγαλύτερες ευρωπαϊκές επιτυχίες. Ενα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ για τον Ολυμπιακό, που κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ