Ρουμενίγκε: «Η UEFA δεν έκανε καλή δουλειά με την Μάντσεστερ Σίτι»

Ρουμενίγκε: «Η UEFA δεν έκανε καλή δουλειά με την Μάντσεστερ Σίτι»

Την πεποίθηση ότι η δικαίωση της Σίτι στο CAS είναι αποτέλεσμα της κακής δουλειάς που έκανε η UEFA, εξέφρασε ο Χάινς-Καρλ Ρουμενίγκε.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η UEFA είχε επιβάλλει τιμωρία αποκλεισμού από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση στην Μάντσεστερ Σίτι για παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play, με τους Πολίτες να προσφεύγουν στο CAS για να αναιρέσουν την ποινή τους.

Εν τέλει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης δικαίωσε την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο Champions League. Παράλληλα, πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την απόφαση του CAS με τελευταίο στην λίστα να είναι ο Καρλ-Χαίνς Ρουμενίγκε.

Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου σε δηλώσεις που παραχώρησε στο AP News τόνισε τα εξής: «Νομίζω ότι η τελική απόφαση του CAS είναι το αποτέλεσμα της κακής δουλειά από την ομάδα της UEFA».

Παράλληλα ο Ρουμενίγκε τοποθετήθηκε και για το Financial Fair Play: «Είμαι αισιόδοξος ότι το Financial Fair Play που δημιουργήθηκε με διαφορετικό τρόπο θα μπορούσε να μας βοηθήσει να επιστρέψουμε σε πιο ορθολογικές βάσεις. Νομίζω ότι αυτό είναι το αίτημα των φιλάθλων και πρέπει να τους ακούσουμε. Πρέπει να αλλάξουμε το Financial Fair Play γιατί τα τελευταία 10 χρόνια το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει ριζικά οικονομική συμπεριφορά και ως εκ τούτου πρέπει να βρούμε διαφορετικά εργαλεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ