Μπορούσια Ντόρτμουντ : Εκτός αποστολής ο Ομπαμεγιάνγκ

Μπορούσια Ντόρτμουντ : Εκτός αποστολής ο Ομπαμεγιάνγκ

Εκτός αποστολής ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Χέρτα Βερολίνου έμεινε ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τον αθλητικό διευθυντή της Μπορούσια Ντόρτμουντ να αποδίδει την απόφαση αυτή στην έλλειψη συγκέντρωσης που έχει ο Γκαμπονέζος επιθετικός.

Δίχως τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ταξίδεψε στο Βερολίνο η Ντόρτμουντ, ενόψει της αυριανής (19/1, 21:30) αναμέτρησης με τη Χέρτα, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία στην 19η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Μπορεί λοιπόν ο Πίτερ Στόγκεν να ανέφερε στη μεσημεριανή συνέντευξη Τύπου πώς ο Γκαμπονέζος θα μπορούσε να επιστρέψει στην αποστολή για την εκτός έδρας δοκιμασία της Μπορούσια, κάτι όμως δεν έγινε πραγματικότητα.

«Θα προπονηθεί στο Ντόρτμουντ. Αυτή τη στιγμή, έχουμε την εντύπωση ότι έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του, με συνέπεια να μην είναι πλήρως συγκεντρωμένος. Αυτό μας οδήγησε στο ερώτημα για το αν θα ήταν σε θέση να μας βοηθήσει στο Βερολίνο. Μένει να δούμε αν αυτό θα τον βοηθήσει, είναι μια δύσκολη κατάσταση», δήλωσε ο Μίκαελ Ζορκ, αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που θέλουν την Άρσεναλ να κινείται για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με Μέσα από το Νησί, ο Αρσέν Βενγκέρ βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες, θεωρώντας τον έναν ποδοσφαιριστή που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και θα μπορέσει να την οδηγήσει στο Champions League της επόμενης περιόδου. Οι φήμες για το ποσό που ενδεχομένως ζητήσει η Ντόρτμουντ αλλά και παίκτες που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στο deal είναι αρκετές, αξίζει όμως να σημειωθεί πως σε περίπτωση που η μετεγγραφή ολοκληρωθεί, ο 28χρονος άσος ΔΕΝ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα νοκ-αουτ του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ