Ο Μαυροπάνος κάνει την Άρσεναλ να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο (pics, vid)

Ο Μαυροπάνος κάνει την Άρσεναλ να χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο (pics, vid)

Οι τρομερές επιδόσεις του Ντίνου Μαυροπάνου έχουν βάλει σε...μπελάδες την Άρσεναλ...

Μία εκπληκτική σεζόν διανύει με τη φανέλα της Στουτγκάρδης ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τους τελευταίους μήνες και αποδεικνύει στον Μικέλ Αρτέτα και τη διοίκηση της Άρσεναλ πως ίσως και να ήταν κακή η απόφαση να τον αφήσουν να φύγει δανεικό και μάλιστα τοποθετώντας ρήτρα 3 εκατομμυρίων ευρώ…

Διότι, εκτός από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, ο πρώην κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα έχει και μερικά εκπληκτικά νούμερα, με τα οποία επαληθεύει τα λεγόμενα. Ο 23χρονος δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, με τους αριθμούς του μάλιστα να τον κατατάσσουν και στους κορυφαίους στόπερ όλης της Ευρώπης!

Αυτή τη στιγμή, ο Μαυροπάνος είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων με το υψηλότερο rating! Μόνο ο Τρέβο Τσαλόμπα της Τσέλσι έχει αυτή τη στιγμή υψηλότερο rating, από το 𝟳.𝟰𝟴 που έχει ο Μαυροπάνος!

Παράλληλα, ο Έλληνας στόπερ έχει ποσοστό επιτυχίας στα τάκλιν στο 81%, το οποίο τον κατατάσσει και στη τέταρτη θέση της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας σε ολόκληρη την Bundesliga, όπου μάλιστα έχει σκοράρει και τρεις φορές σε εννιά παιχνίδια, εκ των οποίων στα τρία έχει αναδειχθεί και MVP!

In-form Arsenal defender set to leave for just €3m in the summer

Τα τρομερά νούμερα του Μαυροπάνου δεν σταματάνε εδώ, καθώς ο ποδοσφαιριστής της Στουτγκάρδης είναι και τρίτος στην κατηγορία με τα περισσότερα κοψίματα στην Bundesliga, έχοντας καταφέρει να ανακόψει 20 φορές τους αντιπάλους του.

Για να καταλάβει κανείς το… λάθος που έχει κάνει η Άρσεναλ, μόνο ο Μπεν Γουάιτ έχει μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας στα τάκλιν από τον Ντίνο αυτή τη στιγμή. Μία σεζόν που μέχρι στιγμής φαίνεται να κυλάει ιδανικά για τον Έλληνα στόπερ, ο οποίος κάνει τους «κανονιέρηδες» να χτυπάνε τα κεφάλια τους στους τοίχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ