Ο Βιδάλ κινδυνεύει με κάθειρξη δέκα ετών

Ο Βιδάλ κινδυνεύει με κάθειρξη δέκα ετών

Σοβαρούς μπελάδες με τη γερμανική δικαιοσύνη έχει ο Αρτούρο Βιδάλ, καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαριά σωματική βλάβη.

Ο γενικός εισαγγελέας του Μονάχου άσκησε ποινική δίωξη στον ποδοσφαιριστή της Μπάγερν Μονάχου, Αρτούρο Βιδάλ, αλλά και στον αδερφό του, για βαριά σωματική βλάβη.

Η δίωξη αυτή, η οποία δύναται να επιφέρει μέχρι και κάθειρξη δέκα ετών, αφορά στον άγριο τσακωμό στον οποίο ενεπλάκη ο 31χρονος Χιλιανός στο Crown’s Club του Μονάχου, κατά τους εορτασμούς του Oktoberfest το Σεπτέμβριο του 2017. Τρία άτομα τραυματίστηκαν σε αυτό το περιστατικό, με ένα εξ αυτών, μάλιστα, να δέχεται χτύπημα στο κεφάλι με γυάλινο μπουκάλι.

«Πιστεύουμε ότι ο τσακωμός πυροδοτήθηκε από τον Αρτούρο Βιδάλ», ήταν η σχετική δήλωση του δημόσιου κατήγορου, Φλόριαν Βάιντσριλ, τη στιγμή που η εισαγγελία έχει χρησιμοποιήσει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού για να βγάλει τα συμπεράσματά της.

Η αιτία του καυγά παραμένει άγνωστη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει ενώπιον δικαστή πως τα χτυπήματα με γυάλινα αντικείμενα στη διάρκεια του καυγά δεν προήλθαν από τον μέσο της Μπάγερν.

Η δική αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του προσεχούς καλοκαιριού, σε μια περίοδο που ο Βιδάλ ενδέχεται να αποχωρήσει από τη βαυαρική ομάδα με μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ