Ντόρτμουντ και Σάλκε για Βλαχοδήμο

Ντόρτμουντ και Σάλκε για Βλαχοδήμο

Οπως αποκαλύπτει ο πορτογαλικός Τύπος, οι δύο γερμανικές ομάδες παρακολουθούν στενά τον Ελληνα διεθνή τερματοφύλακα, έχοντας εντυπωσιαστεί από τις φετινές του εμφανίσεις.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τη Μπενφίκα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Όπως αναφέρει η πορτογαλική «cmjornal.pt» Σάλκε και Ντόρτμουντ παρακολουθούν στενά την εξέλιξη του και θεωρείται πιθανό να κάποια στιγμή να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του.

Βεβαίως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θεωρείται καθώς η ρήτρα του 24χρονου τερματοφύλακα. Κι αυτό καθώς η ρήτρα του συμβολαίου του έχει «τοποθετηθεί» από τους Πορτογάλους στα 60 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τις γερμανικές ομάδες, πλην βεβαίως της Μπάγερν.

Όπως αναφέρει ο πορτογαλικός Τύπος, η Μπενφίκα δέχεται να συζητήσει την παραχώρηση του ξεκινώντας από τη βάση των 30.000.000 ευρώ και πλέον μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η περίπτωση του.

Ακόμη στο κείμενο γίνεται αναφορά και στην επιλογή του Βλαχοδήμου να επιλέξει την Ελλάδα ως χώρα που θα εκπροσωπεί πλέον, μετά τις συμμετοχές του με τις μικρές ομάδες της Γερμανίας (από U15 έως U21).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ