Καιρός για ξέσπασμα…

Καιρός για ξέσπασμα…

Οι προτάσεις του Ά. Τσαβδαρά από την Γερμανία.

Το λογικό 2/2 χθες βγήκε οφσάιντ, με την ουραγό Φαμαλικάο U23 να κερδίζει την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ U23 στις ρεζέρβες της Πορτογαλίας. Η δε Ρέντιγκχαουζεν στην 4η κατηγορία της Γερμανίας έκανε το χρέος της με το 1-0 κόντρα στη Φορτούνα Κολωνίας.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.

Κινείται σε ρηχά νερά η Βέρντερ Βρέμης, όπως και να το κάνουμε. Για το υλικό που διαθέτει δεν θα έπρεπε βέβαια να βρίσκεται εκεί, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Αν στραβώσει λίγο το πράγμα, σε παίρνει από κάτω. Νίκη μετά από 8 άγονα ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, στο… καπάκι, όμως, ήρθε η εντός έδρας σφαλιάρα με 1-0 από την Πάντερμπορν.

Ταξίδι στο Μόναχο τώρα, κάτι που θα μπορούσε και να μην το κάνει, αν κρίνουμε την πρόσφατη παράδοση που έχει. Οι 20 σερί ήττες (ναι 20 συνεχόμενες) σε επίσημα ματς είναι ότι χειρότερο σε σερί στην κατηγορία. Είτε στο Μόναχο, είτε στη Βρέμη, τσάμπα έξοδα για να αγωνιστεί.

Η Μπάγερν έβαλε βασικούς με την Τότεναμ, έχασε τον Κομάν, αλλά είναι βολικός και ο Κοτίνιο στα άκρα. Φυσικά θα παίξει αμυντικά ο αντίπαλος και θα προσπαθήσει να την κρατήσει μακριά από το γκολ. Αρκετό καιρό δεν έχει σκοράρει ο Λεβαντόφσκι. Και οι ευκαιρίες είναι πάμπολλες σε κάθε ματς.

Λέμε ότι η Μπάγερν θα φροντίσει να μη χάσει πάλι βαθμούς. Ήδη οι δύο σερί ήττες είναι αρκετές για την κλάση της. Ελάχιστα στοιχήματα αξίζουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα πάμε με το Over 1,5 γκολ συνολικά στο πρώτο ημίχρονο.

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Το ελάχιστο δυνατό κέρδος πήρε η Λεβερκούζεν μεσοβδόμαδα από το ευρωπαϊκό ταξίδι της. Συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ, μιας και η Ατλέτικο πήρε τη 2η θέση και η γερμανική ομάδα «παράτησε» το ματς με τη Γιουβέντους (0-2). Δεν ήταν για κάτι παραπάνω, η αλήθεια είναι αυτή. Στο πρωτάθλημα, όμως, ρολάρει και παίρνει νίκες δυνατές.

Έτσι και στο ντέρμπι με την Κολωνία, μιας και θα το επιτρέψει ο αντίπαλος. Η ουραγός της κατηγορίας υστερεί σημαντικά στο παιχνίδι της. Σπάνια βγάζει έναν καλό συνδυασμό, σπάνια φτάνει με αξιώσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Παρ’ ότι με καλή επιθετική τριάδα, το… φορτσάρισμα από το κέντρο της λείπει και με το παραπάνω. Αυτήν τη φορά το ντέρμπι έχει ξεκάθαρο φαβορί και θα το τιμήσουμε.

ΧΑΪΝΤΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ

Ωραιο ντερμπάκι στην Τσβάιτε Λίγκα. Εκεί όπου η Μπίλεφελντ αναδείχτηκε ήδη πρωταθλήτρια χειμώνα, πριν καν διεξαχθεί η τελευταία (τωρινή) αγωνιστική του πρώτου γύρου. Η Αρμίνια μπορεί να χάνει βαθμούς εντός έδρας, αλλά εκτός είναι τρένο. Μετρά 7 συνεχόμενες νίκες. Απίθανο σερί, το καλύτερο στην ιστορία της κατηγορίας. Εκεί μπορεί να παρουσιάζει καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την έδρα της, όπου οι περισσότεροι ταμπουρώνονται στην άμυνα.

Η Χάιντενχαϊμ είναι στην 4άδα της βαθμολογίας. Ελάχιστες οι βλέψεις της για το κάτι παραπάνω. Μπορεί να πετύχει την υπέρβαση, μπορεί και όχι. Δεν την πολυενδιαφέρει κιόλας. Αιωνόβιος κόουτς ο Φρανκ Σμιντ και αυτή είναι η εγγύηση της ομάδας. Συνοχή, ομοιογένεια, ομάδα πραγματική. Που σε τέτοια ματς δείχνει τα δόντια της. Πάμε για γκολ και από τις δύο πλευρές, αλλά και το υψηλό σκορ.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ