Χαμός στη Γερμανία: Ο Καλού έβαλε «φωτιά» στην Μπουντεσλίγκα (vid)

Χαμός στη Γερμανία: Ο Καλού έβαλε «φωτιά» στην Μπουντεσλίγκα (vid)

Ο επιθετικός της Χέρτα ανέβασε στα social media βίντεο, στο οποίο ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αγνοούν επιδεικτικά τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

«Φωτιά» στην Μπουντεσλίγκα έβαλε ο Σάλομον Καλού, με τον Ιβοριανό επιθετικό της Χέρτα να ανεβάζει βίντεο από τα αποδυτήρια της γερμανικής ομάδας, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες δεν τηρούν τα μέτρα που έχουν κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Οι ποδοσφαιριστές της Χέρτα δεν κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις όσο βρίσκονται στα αποδυτήρια, όπως ορίζει το πρωτόκολλο και μάλιστα ανταλλάσουν χειραψίες, κάτι που απαγορεύεται δια ροπάλου. Μάλιστα, στο βίντεο ο Ιμπίσεβιτς κατηγορεί τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας ότι του έδωσε λιγότερα χρήματα από όσα είχε συμφωνήσει αρχικά μαζί της.

Ο Καλού βιντεοσκόπησε τους συμπαίκτες του εν αγνοία τους, με την Χέρτα να βγάζει επίσημη ανακοίνωση και να καταδικάζει τη στάση των παικτών, ενώ ο έμπειρος στράικερ τιμωρήθηκε επ’ αόριστον από τη διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αυτό το video ο Καλού έδωσε την εντύπωση πως οι παίκτες της Χέρτα δεν παίρνουν σοβαρά τα μέτρα για την κοινωνική απόσταση και τους κανόνες υγειινής. Η Χέρτα θέλει να διευκρινίσει πως αυτές ήταν πράξεις ενός παίκτη μεμονωμένα.

Το γεγονός πως άλλα μέλη της ομάδας δεν αντιλήφθηκαν την παραβατική συμπεριφορά του και ανταπέδωσαν τον χαιρετισμό με χειραψία, καθιστά σαφές πως οι κανόνες για κοινωνική απόσταση θα πρέπει να εφαρμόζονται με μεγαλύτερη ένταση.

Με αυτό το τραγούδι για τον κορονοϊό, ο Καλού έδωσε την εντύπωση πως δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της πανδημίας. Για αυτό ο Σάλομον Καλού, που κάνει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο στην πατρίδα του, την Ακτή Ελεφαντοστού, θα ήθελε να κάνει την ακόλουθη δήλωση:

«Λυπάμαι αν έδωσα την εντύπωση ότι δεν παίρνω σοβαρά τον κορονοϊό. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Η πραγματικότητα είναι το ακριβώς αντίθετο, γιατί ανησυχώ αληθινά για τους ανθρώπους στην Αφρική, με το ιατρικό σύστημα να μην είναι το ίδιο καλό όπως στην Γερμανία.

Δεν το σκέφτηκα σοβαρά και ενθουσιάστηκα που τα τεστ μου βγήκαν αρνητικά. Θα ήθελα επίσης να απολογηθώ σε όλους εκείνους που εμφανίστηκαν στο video, που δεν ήξεραν πως έκανα live μετάδοση και τους οποίους δεν ήθελα να τους φέρω σε αυτή την κατάσταση

Με αυτό το video που τραβήχτηκε μέσα από τα αποδυτήρια της Χέρτα, ο Καλού παραβίασε τον εσωτερικό κανονισμό και επέδειξε μία συμπεριφορά που δεν συνάδει ούτε με την τωρινή κατάσταση ούτε με τον κώδικα συμπεριφοράς της Χέρτα.

Για αυτό, ο σύλλογος πήρε την απόφαση να τιμωρήσει άμεσα και επ’αόριστον τον παίκτη, με την τιμωρία του να αφορά τόσο στα ματς όσο και στις προπονήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ