Εύκολες νίκες για Ντόρτμουντ (3-0) και Λάτσιο (3-1, vids)

Εύκολες νίκες για Ντόρτμουντ (3-0) και Λάτσιο (3-1, vids)

Η Ντόρτμουντ επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Μπριζ και παρέμεινε στην κορυφή του 6ου ομίλου με 9 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Λάτσιο με 8 βαθμούς, η οποία πήρε τη νίκη απέναντι στη Ζενίτ (3-1).

Η Ντόρτμουντ εξακολουθεί να προπορεύεται στον 6ο όμιλο, καθώς επικράτησε εύκολα 3-0 της Μπριζ και έφτασε τους 9 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση με 8 βαθμούς η Λάτσιο, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Ζενίτ.

Ντόρτμουντ – Μπριζ 3-0

Χάρη σε δύο γκολ του φοβερού και τρομερού Χάαλαντ και ένα του Σάντσο, οι Βεστφαλοί είχαν εύκολο έργο απέναντι στη Μπριζ και πήραν… σβηστή νίκη (3-0).

Η Ντόρτμουντ απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό, με το σουτ του Χάαλαντ να περνάει ελάχιστα άουτ, αλλά στο 19ο λεπτό ο εκπληκτικός Νορβηγός πήρε την πάσα από τον Σάντσο και με ιδανικό πλασέ από τα αριστερά σημείωσε το 1-0.

Η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος, έχασε δύο ευκαιρίες με τον Ντιλέινι (32′, 42′) και έκανε το 2-0 με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Σάντσο στις καθυστερήσεις.

Η Ντόρτμουντ δεν κατέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και έφτασε στο 3-0 με το δεύτερο γκολ του Χάαλαντ στη βραδιά. Μάλιστα, με αυτό το τέρμα ο νεαρός έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που φτάνει τα 16 γκολ στα πρώτα 12 ματς.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Μενιέ (73′ Μόρεϊ), Ακάνζι, Χούμελς, Γκερέιρο (81′ Πάσλακ), Μπέλιγχαμ, Ντιλέινι (73′ Τσαν), Σάντσο, Αζάρ, Ρέινα (81′ Μπραντ), Χάαλαντ (81′ Ρόις)

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Μάτα, Κοσουνού, Ντέλι, Ντιατά (74′ Οκερέκε), Βόρμερ, Βανάκεν, Μπαλάντα (51′ Ριτς), Ντε Κατελάερ, Λανγκ (74′ Σρίχβερς), Κρέμτσικ

Λάτσιο – Ζενίτ 3-1

Με δύο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε και ένα του Τζιούμπα, η Λάτσιο πήρε τη νίκη (3-1) απέναντι στη Ζενίτ και βρίσκεται στο -1 από τη Ντόρτμουντ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα. Ο Λέιβα βρήκε τον Ιμόμπιλε, κι αυτός με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κερζάκοφ για το 1-0 στο 4ο λεπτό.

Οι Λατσιάλοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με το δυνατό σουτ του Παρόλο στο 11ο λεπτό (2-0), με τη Ζενίτ να μειώνει με σουτ του Τζιούμπα μέσα από την περιοχή (2-1).

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο γκολ αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Κερζάκοφ που απέκρουσε τις προσπάθειες του Αλμπέρτο (28′) και του Λάτσαρι (45+1′).

Η Λάτσιο βρήκε το τρίτο γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Μπάριος ανέτρεψε στην περιοχή τον Ιμόμπιλε, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Ιταλός σημάδεψε εύστοχα από την άσπρη βούλα και με το δεύτερο τέρμα του έκανε το 3-1 στο 55ο λεπτό.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Πάτρικ (60’ Λουίζ Φελίπε), Χουντ, Ατσέρμπι, Λατσάρι (69’ Φαρές), Μάρουσιτς, Παρόλο (60’ Ακπά Ακπρό), Λέιβα (68’ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε (81’ Μουρίκι), Κορέα

ΖΕΝΙΤ: Κερζάκοβ, Ζιρκόβ (73’ Αζμούν), Ρακίτσκι, Λόβρεν, Μάλκομ, Μοστοβόι (59’ Μουσάεβ), Μπάριος (59’ Ντριούσι), Κουζιάεβ, Ντόουγκλας Σάντος, Ερόκιν (74’ Σάμκιν), Ντζιούμπα

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Ντόρτμουντ 9
2.Λάτσιο 8
3.Μπριζ 4
4.Ζενίτ 1

Η επόμενη αγωνιστική (2/12):

Ντόρτμουντ – Λάτσιο (19:55)
Μπριζ – Ζενίτ (22:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ