Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι 2-0 – Ο Μέσι «πλήγωσε» ξανά τον Πεπ (vids)

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι 2-0 – Ο Μέσι «πλήγωσε» ξανά τον Πεπ (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 2-0 της Μάντσεστερ Σίτι στο Παρίσι, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Παριζιάνων!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε γκολ του Γκέιγ και το πρώτο τέρμα του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί!

Θυμηθείτε εδώ το Live και τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Οι Παριζιάνοι ξεκίνησαν… φουριόζοι και στην πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Η άμυνα της Σίτι αδράνησε, ο Νεϊμάρ δεν κατάφερε να πιάσει όπως ήθελε το σουτ, αλλά στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Γκέιγ, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Έντερσον για το 1-0.

Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχασε τρομερή ευκαιρία στο 26′ για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Ντε Μπρόινε έκανε τη σέντρα, με τον Στέρλινγκ να πιάνει την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Σίλβα σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα κι αυτός στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Παρί έχασε ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της στο 37′, με τον Έντερσον να σταματάει τον Ερέρα, ενώ η Σίτι απάντησε στο 44′, με τον Ντίαζ να κάνει από κοντά την κεφαλιά αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε.

Η Σίτι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος χάνοντας ευκαιρίες με τους Στέρλινγκ (47′) και Ντε Μπρόινε (57′), με την ομάδα του Ποτσετίνο να απαντάει στις ευκαιρίες με τον Νεϊμάρ στο 65′.

Οι «πολίτες» ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και έψαχναν το γκολ της ισοφάρισης, απειλώντας με τους Μαχρέζ (66′) και Ντε Μπρόινε (67′), ωστόσο η Παρί ήταν εκείνη που βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι. Ο Εμπαπέ βρήκε τον Αργεντινό, ο οποίος με αριστουργηματικό πλασέ έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Οι Άγγλοι έχασαν μερικές ακόμα σημαντικές ευκαιρίες, όμως το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με την παρέα των Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ να φτάνει τους 4 βαθμούς.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Μέντες, Βεράτι (78’ Βαϊνάλντουμ), Αντέρ Ερέρα, Γκέιγ (90’ Ντανίλο), Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Μέσι

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ρούμπεν Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (78’ Ζέσους), Γκρίλις (68’ Φόντεν), Μαχρέζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ