Ο Νικολάου, ο Μανωλάς και τα πέντε αυτογκόλ υπέρ της Μπαρτσελόνα (vids)

Ο Νικολάου, ο Μανωλάς και τα πέντε αυτογκόλ υπέρ της Μπαρτσελόνα (vids)

Η Μπάρτσα στο φετινό Champions League έχει σκοράρει συνολικά 17 γκολ, εκ των οποίων τα 5 ήταν αυτογκόλ - Ενα στο ματς με τον Ολυμπιακό, από ένα στα παιχνίδια με τη Σπόρτινγκ και δύο στον αγώνα με τη Ρόμα.

Το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η Μπαρτσελόνα νίκησε στο Κάμπ Νόου την Ρόμα με 4-1 και πλέον βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Champions League. Τα δύο από τα τέσσερα γκολ των Καταλανών, προήλθαν από παίκτες της ιταλικής ομάδας, με τον Ντε Ρόσι στο 38’ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Στο 55’ ο Κώστας Μανωλάς μιμήθηκε τον αρχηγό του και έκανε το 2-0 για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε!

https://www.youtube.com/watch?v=dbFOEqyyV2g

Η Μπαρτσελόνα στο φετινό Champions League έχει σκοράρει συνολικά 17 γκολ, εκ των οποίων τα 5 ήταν αυτογκόλ! Απίστευτο στατιστικό στοιχείο για τους πρωτοπόρους της Πριμέρα Ντιβιζιόν, δείγμα της ασφυκτικής πίεσης που ασκούν στις αντίπαλες άμυνες.

Τα δύο από τα πέντε αυτογκόλ ήταν στο ματς με την Ρόμα και τα άλλα τρία στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο ματς της 2ης αγωνιστικής των ομίλων οι Μπλαουγκράνα νίκησαν στην Πορτογαλία την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Κόατες.

https://www.youtube.com/watch?v=W1vRf6p11hM

Στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Καμπ Νόου, το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε επικράτησε με 3-1. Το 1-0 των γηπεδούχων προήλθε από αυτογκόλ του Νικολάου (18’), με τον νεαρό σέντερ μπακ στο 89’ να σκοράρει ξανά, αυτή τη φορά στη σωστή εστία, για το τελικό 3-1.

https://www.youtube.com/watch?v=fwruNR6CXac

Αυτογκόλ μπήκε και στο παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, όταν η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε στην Βαρκελώνη την Σπόρτινγκ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59’ με τον Αλκάθερ, με τον Ζερεμί Ματιέ στο 90’ να σκοράρει στην εστία της ομάδας του, για το τελικό 2-0.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ