Αποθεώνουν Μπέιλ τα ισπανικά ΜΜΕ (pics)

Αποθεώνουν Μπέιλ τα ισπανικά ΜΜΕ (pics)

Το στέμμα της Βασίλισσας, Ρεάλ Μαδρίτης, απέκτησε και 13ο διαμάντι, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποθεώνουν τον Γκάρεθ Μπέιλ για το απίστευτο γκολ που πέτυχε στο 3-1 επί της Λίβερπουλ. «As» και «Marca» υποκλίνονται στον Ουαλό σούπερ σταρ, ενώ η καταλανική Sport έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον πορτιέρο των Ρεντς, Κάριους, ο οποίος υπέπεσε σε […]

Το στέμμα της Βασίλισσας, Ρεάλ Μαδρίτης, απέκτησε και 13ο διαμάντι, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αποθεώνουν τον Γκάρεθ Μπέιλ για το απίστευτο γκολ που πέτυχε στο 3-1 επί της Λίβερπουλ.

«As» και «Marca» υποκλίνονται στον Ουαλό σούπερ σταρ, ενώ η καταλανική Sport έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον πορτιέρο των Ρεντς, Κάριους, ο οποίος υπέπεσε σε τραγικά λάθη στο πρώτο και τρίτο γκολ της Ρεάλ.

Η «AS» έχει τίτλο «αιώνια πρωταθλήτρια», ενώ στον υπότιτλο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «ο Μπέιλ ήρθε από τον πάγκο και έδωσε το 13ο στη Ρεάλ».

Marca: «Το 13ο είναι από τον Μπέιλ»

Sport: «Ο Κάριους έδωσε το 13ο στη Ρεάλ»

Μundo: «Η Ρεάλ Μαδρίτης, πρωταθλήτρια Ευρώπης!»

Από την πλευρά της η ιταλική «Gazzetta Dello Sport» αναφέρει: «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πρωταθλήτρια Ευρώπης: Δύο γκολ ο Μπέιλ, εφιάλτης για Κάριους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ