Μάχες Δικεφάλων για μια θέση στα… αστέρια

Μάχες Δικεφάλων για μια θέση στα… αστέρια

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται απόψε στη μάχη του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα σε Σπαρτάκ Μόσχας και Σέλτικ αντίστοιχα, θέλοντας να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης για τα playoffs της διοργάνωσης.

O ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου, αγωνίζεται πρώτος χρονικά και υποδέχεται στις 20:00 στην καυτή Τούμπα, τη Σπαρτάκ Μόσχας του Μάσιμο Καρέρα. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από την πρόκριση σε βάρος της Βασιλείας στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Οι Ρώσοι όμως κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι για αυτό και οι ασπρόμαυροι, πρέπει να παρουσιάσουν το καλό πρόσωπό τους για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στη Μόσχα. Η Σπαρτάκ μπαίνει στη διαδικασία πρόκρισης από τον 3ο γύρο, ενώ πέρσι κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους Ομίλους της διοργάνωσης.

Από την άλλη, η ΑΕΚ του Μαρίνου Ουζουνίδη δοκιμάζεται αργότερα, στις 21:45 στη Γλασκώβη με αντίπαλο τη Σέλτικ. Η Ένωση ως πρωταθλήτρια, μπαίνει σε αυτή τη φάση στα προκριματικά του Champions League και θα προσπαθήσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Σέλτικ Παρκ. Με καλύτερο ρυθμό έρχεται η Σέλτικ που έχει στην πλάτη της ήδη δύο προκριματικούς γύρους στη διοργάνωση, ενώ το περασμένο Σάββατο έδωσε και το πρώτο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα. Οι Κέλτες του Μπρένταν Ρότζερς διεκδικούν την τρίτη διαδοχική παρουσία τους στη φάση των ομίλων, ενώ την τροπαιοθήκη τους κοσμεί -μεταξύ άλλων- το Κύπελλο Πρωταθλητριών του 1967.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ