Έντερ: «Η Ίντερ μπορεί να κερδίσει και την Μπαρτσελόνα»

Έντερ: «Η Ίντερ μπορεί να κερδίσει και την Μπαρτσελόνα»

Την άποψη οτι η Ίντερ, μετά τη νίκη της απέναντι στη Τότεναμ, μπορεί να κερδίσει και την Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο Έντερ, σε δηλώσεις που έκανε στη Gazzetta dello Sport.

Την πεποίθηση ότι η Ίντερ μπορεί να κερδίσει και την Μπαρτσελόνα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο πρώην επιθετικός των «νερατζούρι»,Έντερ.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο ματς κόντρα στη Τότεναμ για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ και σύμφωνα με τον 31χρονο επιθετικό η ομάδα του Μιλάνου μπορεί να κερδίσει και την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Πιο αναλυτικά, ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μιλώντας στη Gazzetta dello Sport, τόνισε:«Όταν έβαλε το γκολ ο Βετσίνο, μου φάνηκε δεν ήταν πραγματικό. Στο Σαν Σίρο, οι οπαδοί υποστηρίζουν την ομάδα πολύ έντονα και με αυτή την ώθηση μπορεί η Ίντερ να νικήσει και την Μπαρτσελόνα».

Στη συνέχεια, ο Έντερ υπογράμμισε ότι οι «νερατζούρι» είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να πάρει τα πρωτεία από τη Γιουβέντους. λέγοντας: «Η νίκη της Ίντερ την Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ θα μπορούσε να είναι το σημείο καμπής μέσα στη σεζόν. Η Ίντερ είναι πολύ ισχυρή και είναι πραγματικά η μοναδική ομάδα που μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ