Γαλανόπουλος: «Κρατάμε την προσπάθεια»

Γαλανόπουλος: «Κρατάμε την προσπάθεια»

Ο μέσος της ΑΕΚ σχολίασε την εμφάνισή της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Μπάγερν και τόνισε ότι οι Κιτρινόμαυροι μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο από το αποψινό ματς.

Στην υπερπροσπάθεια που έκανε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος, μετά την ήττα της Ενωσης με 2-0. «Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι οι Κιτρινόμαυροι έχασαν για λίγο τη συγκέντρωσή τους και δέχθηκαν δύο γκολ. Παράλληλα, τόνισε ότι η ΑΕΚ στο ματς με τους Βαυαρούς έδειξε ότι βρίσκεται σε καλό επίπεδο και επισήμανε ότι η Ενωση θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από το αποψινό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Συνειδητοποιήσαμε σήμερα ότι όταν παίζεις σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% καθ΄όλη την διάρκεια του. Σήμερα χάσαμε τη συγκέντρωση μας για λίγο και δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια»

Για το επίπεδο της ΑΕΚ: «Δεν μπορούμε καν να συγκριθούμε με την Μπάγερν. Αν έμπαινα σε διαδικασία να μας συγκρίνω, θα ήταν σαν να μην ξέρω που βρίσκομαι. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και βάζαμε ένα γκολ το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Είμαστε σε καλό επίπεδο».

Για τη δική του εμφάνιση: «Ήταν ένα παιχνίδι που χρειαζόμασταν πιο πολύ τα ανασταλτικά μας καθήκοντα. Και εγώ και ο Αντρέ ήμασταν πιο πίσω. Όταν τρέχεις τόσο πολύ δεν έχεις το κουράγιο να δημιουργήσεις. Ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ