«Τριάρα» στην Μόσχα και πρωτιά η Πόρτο, «κόλλησαν» Γαλατά και Σάλκε

«Τριάρα» στην Μόσχα και πρωτιά η Πόρτο, «κόλλησαν» Γαλατά και Σάλκε

Επιβλητική στη Μόσχα επί της Λοκομοτίβ η Πόρτο, επικράτησε με 3-1 για τον Δ' όμιλο του Champions League και πέρασε στην πρώτη θέση. Χωρίς γκολ το ματς της Πόλης ανάμεσα σε Γαλατά και Σάλκε.

Νίκη πρωτιάς στη Μόσχα για την Πόρτο, η οποία πέρασε με 3-1 επί της Λοκομοτίβ, φτάνοντας τους 7 βαθμούς. Ετσι οι Πορτογάλοι πέρασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Δ’ ομίλου. Στην τελευταία και χωρίς βαθμό παρέμειναν οι Ρώσοι, μετά την 3η σερί ήττα τους.

Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 10ο λεπτό, ωστόσο ο Μανουέλ Φερνάντες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κασίγιας στο πέναλτι που εκτέλεσε. Δεκαέξι λεπτά αργότερα (στο 26’) όμως ο Μούσα Μαρεγκά δεν έκανε το ίδιο από τα 11 βήματα και σημαδεύοντας σωστά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Πόρτο έφτασε και σε δεύτερο γκολ, 9 λεπτά αργότερα, στο 35’ με τον Χέκτορ Ερέρα κάνοντας το σκορ 0-2. Η Λοκομοτίβ  κατάφερε να αντιδράσει και πριν τη λήξη του ημιχρόνου μείωσε με τον Αντον Μίραντσουκ ο οποίος έκανε το 1-2 μόλις τρία λεπτά αργότερα (38’) αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του.

Τελικά αποδείχθηκαν… φρούδες, καθώς στο 47’ η Πόρτο πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Ζέσους Κορόνα.  Στη συνέχεια η Λοκομοτίβ έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες και έτσι η Πόρτο παρέμεινε αήττητη.

Λοκομοτίβ Μόσχας (Γιούρι Σέμιν): Γκιγιέρμε, Ιγκνατίεφ, Κβερκβέλια, Χέβεντες, Μιραντσούκ, Ντενίσοφ, Κρικόβιακ, Μπαρίνοφ, Φερνάντες (66′ Ζεμαλετντίνοφ), Έντερ (81′ Λισόβ), Αλεξέι Μιραντσούκ.
Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Κασίγιας, Περέιρα, Μιλιτάο, Φελίπε, Τέλες, Τόρες (83′ Μπαζούρ), Ντανίλο, Ερέρα, Κορονά (69′ Αντρέ Περέιρα), Μαρεγκά, Μπραχίμι (82′ Αντριάν Λόπες).

«Άκαπνες» Γαλατά και Σάλκε

Στο άλλο ματς του ομίλου δεν είχαμε γκολ, με της Γαλατασαράι και Σάλκε να μένουν στο 0-0. Ετσι μετά από τρεις αγωνιστικές, οι Τούρκοι έφτασαν στους 4 βαθμούς και είναι 3οι ενώ οι Γερμανοί έχουν πλέον 5 και είναι 2οι.

Σημαντικό το αποτέλεσμα όμως για τη Σάλκε η οποία διατήρησε τη διαφορά τους ενός βαθμού από τους γηπεδούχους τους οποίους υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική επί γερμανικού εδάφους.

Οσον αφορά το ματς, οι μπλε ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν ε γκολ τις ευκαιρίες που έφτιαξαν και έτσι δεν υπήρξε σκορ στην αναμέτρηση.

Γαλατασαράι (Φατίμ Τερίμ): Μουσλέρα, Ναγκατόμο (81′ Μπαϊράμ), Μαϊκόν, Λίνες, Καμπάκ, Ντονκ, Μπελχαντά, Μπανού, Ροδρίγκες, Ντερντίγιοκ (70′ Τσελίκ), Γκουμούς (61′ Ινάν)
Σάλκε (Ντομένικο Τεντέσκο): Νούμπελ, Νάστασιτς, Σταμπουλι, Σανέ, Μεντίλ, Ρούντι, Καλιγκιούρι, Κονοπλιάνκα (77′ Σκρζμπσκι), Σέρνταρ, Ουτ (90′ Μπούργκασταλερ), Εμπολό (82′ ΜακΚένι)

Τα αποτελέσματα του 4ου ομίλου (3η αγωνιστική)

Γαλατασαράι – Σάλκε 0-0
Λοκομοτίβ Μόσχας – Πόρτο 1-3
(38΄ Μίραντσουκ – 26΄ Μαρεγκά, 35΄ Ερέρα, 47΄ Κορόνα)

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής (4η)

6 Νοεμβρίου
Σάλκε – Γαλατασαράι 22:00
Πόρτο – Λοκομοτίβ Μόσχας 22:00

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ