Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι (vids)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το ευρωπαϊκό του ταξίδι (vids)

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Κωνσταντινούπολη για την πρώτη μάχη με την Μπασάκσεχιρ. Και ο Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες του, ξέρουν τον... σωστό δρόμο για να φτάσουν εκεί που θέλουν. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλά ταξίδια στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Αυτή τη φορά προορισμός ήταν η Κωνσταντινούπολη. Και ξεκάθαρος στόχος, ένα θετικό αποτέλεσμα στην πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με την ισχυρή και επικίνδυνη Μπασακσεχίρ. Μια ομάδα που το όνομά της δεν… τρομάζει, αλλά η ποιότητα και η αξία των παικτών της, όπως και η εικόνα της στο τουρκικό πρωτάθλημα την τελευταία 3ετία, επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για τον δυσκολότερο αντίπαλο που μπορούσε να βρεθεί στον δρόμο των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε χωρίς προβλήματα στην Πόλη και ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του βρίσκονται στο ξενοδοχείο τους. Για να ξεκουραστούν, να εξοικειωθούν στο περιβάλλον, αλλά και να προετοιμαστούν για την τελευταία προπόνηση. Την πρώτη στο νεότευκτο γήπεδο «Φατίχ Τερίμ» της τουρκικής ομάδας. Που μόνο φιλόξενο δεν θα είναι για τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλά ταξίδια στην ευρωπαϊκή του ιστορία. Αλλά θέλει να κάνει κι άλλα. Περισσότερο και πιο λαμπρά. Περιστοιχισμένα από αστέρια. Και ο μόνος τρόπος για να πετύχει τον στόχο του είναι να ακολουθεί τον δρόμο της δουλειάς, αλλά και της προσήλωσης στο να υπερκεράσει το κάθε εμπόδιο που προκύπτει στον δρόμο του. Η Κράσνονταρ και η Πόρτο μπορούν να περιμένουν. Οπως και οι όμιλοι του Champions League. Ο Ολυμπιακός γράφει την ιστορία του βήμα βήμα, με προσοχή, με σοβαρότητα και με διάθεση να μην αφήσει τίποτε στην τύχη του.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλά τα ξίδια στην Ευρωπαϊκή του ιστορία. Και θα συνεχίσει να κάνει. Εχει την ποιότητα, το ρόστερ, την εμπειρία, τη δυναμική, τη δίψα και τη μενταλιτέ για να είναι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, όπως πρέπει. Η ηρεμία του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του στη διάρκεια του ταξιδιού προς την Πόλη, ο καλύτερος και ασφαλέστερος οδηγός.

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ