Μασούρας: «Να καθαρίσουμε από νωρίς την πρόκριση»

Μασούρας: «Να καθαρίσουμε από νωρίς την πρόκριση»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, Γιώργος Μασούρας, μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος για την υπόθεση πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» την Πόλη με γκολ του Γιώργου Μασούρα.  Ο νεαρός διεθνής μίλησε στο Olympiacos TV, έπειτα από την τεράστια εκτός έδρας νίκη των «ερυθρόλευκων» για το πρώτο παιχνίδι του Γ’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Μασούρας δεν στάθηκε για πολύ στο γκολ που πέτυχε, αλλά στην ομαδική προσπάθεια και στο πλεονέκτημα που απέκτησε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Τόνισε πως η πρόκριση δεν έχει κριθεί παρά την μεγάλη νίκη των Πειραιωτών στη Τουρκία και πως το «Γ. Καραϊσκάκης» θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της δεύτερης αναμέτρησης, καλώντας τον κόσμο να υποστηρίξει την προσπάθεια της ομάδας!

Επιπλέον σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και την βελτίωση που πρέπει να υπάρξει για να μπει στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μασούρα:

«Είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενος για το ότι σκόραρα σήμερα (σ.σ. χθες). Θεωρώ, όμως, ότι το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη, που μας δίνει πλεονέκτημα για το δεύτερο παιχνίδι. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να μπορέσουμε να πάρουμε την επόμενη βδομάδα στο Καραϊσκάκη την πρόκριση.

Σίγουρα είναι αρχή της σεζόν, έχουμε λίγα παιχνίδια στα πόδια μας, αλλά θεωρώ ότι σιγά-σιγά δένουμε σαν σύνολο. Υπάρχει μία χημεία ήδη από την περσινή χρονιά. Θέλουμε να το βελτιώσουμε αυτό και να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να μπορούμε να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο, να μπούμε στους ομίλους του Champions League.

Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ, θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα πολύ καλό αντίπαλο, όπως φάνηκε και σήμερα (σ.σ χθες), αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι μέσα στην έδρα μας θα πάρουμε τελικά την πρόκριση.

Γνωρίζουμε ότι είναι η δύναμή μας. Ήταν φανταστικά με την Βικτόρια Πλζεν στο προηγούμενο παιχνίδι. Στα πρώτα 10 λεπτά, πραγματικά, παίζαμε μαζί με τον κόσμο μπάλα. Θέλουμε την ίδια ατμόσφαιρα. Να μπορέσουμε να σκοράρουμε και να καθαρίσουμε από νωρίς την πρόκριση την επόμενη βδομάδα».

Το video με τον Γ. Μασούρα στη κάμερα του Olympiacos TV:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ