Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Τότεναμ – Εκτός ο Λοβέρα

Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Τότεναμ – Εκτός ο Λοβέρα

Ο Ολυμπιακός «πετάει» για το Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Μάξι Λοβέρα για το ματς με την Τότεναμ.

Μόλις λίγες ώρες μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς την Τρίτη ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την Τότεναμ και χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει.

Μετά το τέλος του προγράμματος, μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League. Με μοναδική έκπληξη την απουσία του Μάξι Λοβέρα από την 20μελή αποστολή. Αντίθετα, τόσο ο Ραντζέλοβιτς, όσο και ο Μπενζιά, που έμειναν εκτός με τον Πανιώνιο, βρίσκονται στη λίστα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο:

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκασπάρ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Ολυμπιακός «πετάει» για το Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας και θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης (26/11, 22:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ