Τζήλος: Πριν από έναν μήνα μου έσπασαν με σφυρί το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου

Τζήλος: Πριν από έναν μήνα μου έσπασαν με σφυρί το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου

Η δήλωση- βόμβα του πατέρα του διαιτητή, που δίνει… άλλη διάσταση στην χθεσινή δολοφονική επίθεση

Μια δήλωση που αν μη τι άλλο μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως διαφωτιστική στις Αρχές για τα κίνητρα πίσω από την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, έκανε ο πατέρας του άτυχου διαιτητή. Ο Δημήτρης Τζήλος που αποκάλυψε πως η οικογένεια του είναι στο «στόχαστρο» εδώ και πάρα πολύ καιρό, με τον ίδιο μάλιστα να είναι παθόντας πριν από έναν μήνα.

Δεν τον χτύπησαν. Του έσπασαν όμως με σφυρί το παρπρίζ του αυτοκινήτου του, σε μια όχι… συνηθισμένη ιστορία που προφανώς μπαίνει και αυτή στο φάκελο με τα στοιχεία της Αστυνομίας. Ο Δημήτρης Τζήλος μίλησε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ». Αναλυτικά το δημοσίευμα του ιστορικού εντύπου της Θεσσαλίας: Συντετριμμένοι οι γονείς του Θανάση Τζήλου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του μαζί με τη σύζυγό του Ελένη και άλλους οικείους. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η δήλωση του πατέρα του Λαρισαίου διαιτητή, κ. Δημήτρη Τζήλου, ο οποίος ανέφερε ότι πριν από έναν περίπου μήνα άγνωστοι είχαν σπάσει το παρμπρίζ του (δικού του) αυτοκινήτου, στη συνοικία των Αμπελοκήπων όπου διαμένει, ενώ κατά το πρόσφατο παρελθόν είχαν προβεί και σε άλλου είδους φθορές.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκω σπασμένα τα λάστιχα του αυτοκινήτου μου. Πριν από έναν μήνα άγνωστοι έσπασαν με σφυρί το παρμπρίζ».

Όπως καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας, αυτή η δήλωση δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα. Και προφανώς φέρνει νέα στοιχεία στο προσκήνιο, τα οποία ο πατέρας του διαιτητή προφανώς και θα τα παρέχει στις έρευνες της Αστυνομίας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ