Στο αρχείο η υπόθεση Μπανανά-Ολυμπιακού

Στο αρχείο η υπόθεση Μπανανά-Ολυμπιακού

Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση του Γιάγια Μπανανά με τον Ολυμπιακό, ενώ το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε αφαίρεση 6 βαθμών στην Κέρκυρα για οφειλές σε δύο παίκτες και 3 βαθμούς στον Απόλλωνα Λάρισας.

Στο αρχείο κατέληξε η υπόθεση του Γιάγια Μπανανά με τον Ολυμπιακό όπως αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο που παράλληλα επέβαλε αφαίρεση 6 βαθμών στην Κέρκυρα για οφειλές σε δύο παίκτες και 3 βαθμούς στον Απόλλωνα Λάρισας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 26/02/2020 αίτηση του Γεωργίου Ντάσιου του Μιχαήλ κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 26/02/2020 αίτηση του Γιάγια Μπανανά κατά της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Εμμανουήλ Γενιτσαρίδη του Γεωργίου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 505/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των δέκα χιλιάδων τριακοσίων ογδόντα εννέα Ευρώ και τριάντα πέντε λεπτών (10.389,35) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Κασσιόπη, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Νικολάου – Σπυρίδωνα Κρητικού του Βασιλείου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 506/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των σαράντα μία χιλιάδων έντεκα Ευρώ και σαράντα πέντε λεπτών (41.011,45) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή – Ζίκο Ρενάτο του Γιόρτζι, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 148/2020 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ, του ποσού των τριών χιλιάδων διακοσίων ογδόντα τριών Ευρώ και είκοσι εννέα λεπτών (3.283,29) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ