Ο «Loser» Φρανκ Ντε Μπερ

Ο «Loser» Φρανκ Ντε Μπερ

Αρνητικό ρεκόρ κατέγραψε στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής Ολλανδίας με την Ισπανία ο Φρανκ Ντε Μπερ, καθώς έγινε ο προπονητής με το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία των «Οράνιε».

Η χθεσινοβραδυνή ισοπαλία (1-1) της εθνικής της Ολλανδίας στην Ισπανία, σε φιλική αναμέτρηση, σηματοδότησε ένα αρνητικό ρεκόρ για τον Φρανκ Ντε Μπερ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός τεχνικός, έγινε ο εκλέκτορας με το χειρότερο ξεκίνημα στην Ιστορία των «οράνιε». Ο Ντε Μπερ ανέλαβε την εθνική ομάδα της πατρίδας του τον περασμένο Σεπτέμβριο (αντικατέστησε τον Κούμαν) και έκτοτε, μετρά μία ήττα και τρεις ισοπαλίες.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν της Ισπανίας. Στο δεύτερο, αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Ηταν πιό ισορροπημένο. Και το τελικό αποτέλεσμα, είναι δίκαιο. Το μόνο αρνητικό, είναι ο τραυματισμός του Νέϊθαν Ακέ», σχολίασε ο Ντε Μπερ μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Ολλανδός τεχνικός, πάντως, δεν έχει να επιδείξει σπουδαία πράγματα στην προπονητική του καριέρα. Το αντίθετο, μάλιστα. Τον Ιούλιο του 2020 παραιτήθηκε από την Ατλάντα, μετά από μία σειρά διαδοχικών ηττών στο MLS, ενώ προηγουμένως απολύθηκε μόλις τρεις μήνες αφ΄ ότου είχε αναλάβει την Κρίσταλ Πάλας. Ο λόγος ήταν οι τέσσερις ήττες που γνώρισε η αγγλική ομάδα, χωρίς να σημειώσει γκολ, ενώ δέχθηκε επτά! Και φυσικά, όλοι θυμούνται την θητεία του στην Ιντερ, το 2016, όταν και πάλι μέσα σε τρεις μήνες, είχε απολογισμό μόλις τρεις νίκες σε δέκα αγωνιστικές.

Οπως αξέχαστη θα μείνει και η απάντηση του Ζοσέ Μουρίνιο, στον Ντε Μπερ, όταν το 2018, ο Ολλανδός τεχνικός, είχε πει πως δεν είναι καλό για τον Μάρκους Ράσφορντ, να έχει έναν προπονητή όπως ο «Special One».

«Διάβασα μία δήλωση που έκανε ο χειρότερος προπονητής στην Ιστορία της Premier League», είχε πει ο διάσημος Πορτογάλος και πρόσθεσε: «Εάν ο Ράσφορντ είχε προπονητή τον Φρανκ, τότε θα μάθαινε και θα συνήθιζε στην ήττα, επειδή χάνει σε όλους τους αγώνες»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ