Λουίς Ενρίκε: «Θα είναι ωραίο να παίξουμε ενάντια στον Χάλααντ»

Λουίς Ενρίκε: «Θα είναι ωραίο να παίξουμε ενάντια στον Χάλααντ»

Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε, εξέφρασε τη χαρά του που η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Χάλααντ στα προκριματικά του Euro 2024.

Η εθνική Ισπανίας έπεσε στα μαλακά στη στην κλήρωση για τα προκριματικά του Euro 2024, καθώς είναι στον ίδιος όμιλο με τις Σκωτία, Νορβηγία, Γεωργία και Κύπρο, αποφεύγοντας έτσι μεγάλες αντιπάλους όπως είναι η κάτοχος του τροπαίου Ιταλία ή η Αγγλία.

Με τη σειρά του ο προπονητής των «φούριος ρόχας», Λουίς Ενρίκε, σχολίασε το γεγονός ότι η ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ, που αγωνίζεται στην εθνική Νορβηγίας, λέγοντας ότι θα είναι πολύ ευχάριστη αυτή η στιγμή.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ομάδα του Λοράν Μπλαν

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή: 

«Ίσως να μην κληθεί ο Χάαλαντ και να μην παίξει ή να είναι τιμωρημένος. Ελπίζω να μην είναι τραυματίας»

«Πέρα από την πλάκα, θέλω να πω ότι είναι ευχαρίστηση να παίξουμε απέναντι στον Χάαλαντ αλλά και απέναντι σε κάθε παίκτη τέτοιου επιπέδου.

Παίζει για την πιθανότατα καλύτερη ομάδα στον κόσμο και για τον κορυφαίο προπονητή. Ίσως να είναι το κομμάτι που τους έλειπε και οι αριθμοί του ως τώρα (σ.σ. 20 γκολ με τους πολίτες σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν, 15 στην Premier League και 5 στο Champions League) είναι πολύ καλοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ