Ιμπραΐμοβιτς: «Νιώθω σαν πατέρας της Σουηδίας»

Ιμπραΐμοβιτς: «Νιώθω σαν πατέρας της Σουηδίας»

Άλλη μια επική δήλωση από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που όπως τόνισε νοιώθει σαν πατέρας της Εθνικής Σουηδίας.

Το πάθος χρόνια δεν κοιτά και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σίγουρα έχει πολύ πάθος με το ποδόσφαιρο και αν και έχει πατήσει τα 41 χρόνια ζωής δε σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο άσος της Μίλαν μάλιστα που πριν λίγες μέρες έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της Serie A, συμπεριελήφθη στην αποστολή της Εθνικής Σουηδία ενόψει προκριματικών Euro με Βέλγιο εντός (24/03, 21.45) και Αζερμπαϊτζάν επίσης εντός (27/03, 21.45) και όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου νοιώθει σαν… πατέρας για την Εθνική του ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για Μπαρτσελόνα χωρίς δυο

Ο «Ίμπρα» δήλωσε αρχικά:

«Έμεινα εκτός για 14 μήνες λόγω τραυματισμού. Τώρα επέστρεψα και νιώθω καλά. Παίζω με χαρά και χωρίς πόνο. Θα δούμε πόσο θα διαρκέσει, αλλά είναι διασκεδαστικό να είσαι εδώ. Νιώθω σαν ο πατέρας αυτής της ομάδας».

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους συμπαίκτες του που θα τον περνούν για τρελό που παίζει ακόμα μπάλα τονίζοντας:

«Χθες είπα στους συμπαίκτες μου: «Σίγουρα αναρωτιέστε τι κάνω εδώ, σίγουρα νομίζετε ότι είμαι τρελός». Αλλά τους είπα επίσης: «Περιμένετε να πλησιάσει το τέλος».

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Σουηδός σταρ μπορεί να είχε αποσυρθεί το 2016 από την Εθνική ομάδα ωστόσο αν και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς επέστρεψε 5 χρόνια αργότερα και συνεχίζει να… δείχνει το δρόμο και στους νεότερους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ