Ελλάδα : Ανησυχία για Σάμαρη, αισιοδοξία για Τοροσίδη

Ελλάδα : Ανησυχία για Σάμαρη, αισιοδοξία για Τοροσίδη

Ενοχλήσεις αισθάνεται ο Ανδρέας Σάμαρης, μετά το ματς με την Κροατία σε αντίθεση με τον Βασίλη Τοροσίδη που ανεβάζει ρυθμούς.

Βαρύ ήταν το κλίμα στην προπόνηση της Εθνικής, μετά την εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-1 από την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Όλοι όσοι αγωνίστηκαν δεν έκαναν προπόνηση και έμειναν στον ξενοδοχείο, αλλά, το ιατρικό επιτελείο της «γαλανόλευκης» είχε δουλειά και έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στις ενοχλήσεις που αισθανόταν ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο έμπειρος χαφ κόντρα στους Κροάτες δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα ακόμη να πονάει εκεί. Έτσι, τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει αν θα δώσει το «παρών» στη ρεβάνς που θα γίνει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Θεραπεία και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Από την άλλη υπάρχει και κάτι θετικό. Η περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη. Ο έμπειρος μπακ αισθάνεται ολοένα και καλύτερα, με αποτέλεσμα ν’ ανεβάζει ρυθμούς και να δείχνει πως θα ξεκινήσει στη ρεβάνς με τους Κροάτες.

Ωστόσο, μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, όπως αυτό στο «Μαξιμίρ», γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Μίχαελ Σκίμπε θ’ ανακατέψει την τράπουλα και θα ετοιμάσει μερικές αλλαγές με τους Χριστοδουλόπουλο και Μπακασέτα να «παίζουν» δυνατά για μία θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ