Φορτούνης: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ»

Φορτούνης: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ»

Ο ηγέτης της γαλανόλευκης μίλησε για τη νίκη επί της Εσθονίας και τόνισε ότι η Εθνική δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ.

Στο εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε η Ελλάδα στάθηκε ο Κώστας Φορτούνης, μετά την πολύ σημαντική νίκη στο Ταλίν επί της Εσθονίας με 1-0. Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε ότι η γαλανόλευκη έβαλε την μπάλα κάτω και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στα αντίπαλα καρέ, ενώ οι Εσθονοί απείλησαν κυρίως με σέντρες και βαθιές μπαλιές.

Παράλληλα, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, επισήμανε ότι η Εθνική βελτιώνεται συνεχώς και όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερη. «Θέλουμε να βάζουμε κάτω την μπάλα και να παίζουμε με το στυλ που επιθυμεί ο προπονητής μας», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο ηγέτης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο πρώτο 15λεπτο ήμασταν καλύτεροι και πετύχαμε το γκολ, μετά από μία πολύ ωραία συνεργασία. Μας πίεσαν, αλλά εμείς είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Η Εσθονία έπαιζε πάρα πολύ με σέντρες και βαθιές μπαλιές. Εμείς είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Παιχνίδι με το παιχνίδι προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε να βάζουμε κάτω την μπάλα και να παίζουμε με το στυλ που επιθυμεί ο προπονητής μας. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Θέλουμε να είμαστε κυρίαρχοι, να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Οσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ