Σισέ: «Ονειρευόμουν από μικρός να παίξω στην εθνική ομάδα»

Σισέ: «Ονειρευόμουν από μικρός να παίξω στην εθνική ομάδα»

Ο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για την κλήση του στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης και τόνισε ότι είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί να παίξει και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλματα προόδου και από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας έχει φτάσει να αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Ο θηριώδης σέντερ μπακ πρόσφατα κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική του ομάδα, με τον τεχνικό της Σενεγάλης, Αλιού Σισέ, να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μαδαγασκάρη για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την κλήση του στην εθνική του ομάδα, τονίζοντας ότι ήταν κάτι που ονειρευόταν από μικρός. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, είναι έτοιμος όποτε του ζητηθεί να αγωνιστεί και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τον λαό της Σενεγάλης.

«Ηταν πολύ μεγάλη τιμή για μένα που κλήθηκα στην Εθνική ομάδα. Ηταν κάτι που ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Ευχαριστώ τον Θεό και θα παλέψω για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, αλλά και των συμπαικτών μου», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Όταν καλούμαι στην Εθνική ομάδα πρέπει να είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος και να κάνω το καλύτερο για μένα και για τον λαό της Σενεγάλης. Δεν ανησυχώ θα έρθει η στιγμή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ματς με την Μαδαγασκάρη μπορεί ο Σισέ να μην αγωνίστηκε και να παρακολούθησε την αναμέτρηση από τον πάγκο, αλλά η κλήση του στην εθνική του ομάδα αναμφίβολα δείχνει τα βήματα προόδου που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες. Είναι ένας από τους παίκτες στους οποίους θα στηριχθεί η Σενεγάλη τα επόμενα χρόνια, με τον Αλιού Σισέ να ποντάρει πολλά πάνω στον μπακ του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ