Περίπατος της Ουγγαρίας στη Βουλγαρία και τελικός με Ισλανδία

Περίπατος της Ουγγαρίας στη Βουλγαρία και τελικός με Ισλανδία

Η Ουγγαρία επικράτησε με 3-1 μέσα στη Βουλγαρία και θα διεκδικήσει την πρόκριση στο EURO 2020 απέναντι στην Ισλανδία που επικράτησε με 2-1 της Ρουμανίας.

Ουγγαρία και Ισλανδία θα λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό του πρώτου «μονοπατιού» του Nations League, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για το  EURO 2020.

Στους σημερινούς νοκ άουτ ημιτελικούς, η Ουγγαρία ήταν εντυπωσιακή μέσα στη Βουλγαρία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τον Όρμπαν, έκαναν το 2-0 στο 47’ με γκολ του Κάλμαρ και τελείωσαν το ματς στο 75’ με τον Νίκολιτς να κάνει το 0-3.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιομόφ με γκολ στο 89’, με το οποίο οι Βούλγαροι μείωσαν στο τελικό 1-3.

Στον τελικό που θα χαρίσει ένα εισιτήριο στο EURO, οι Ούγγροι θα αντιμετωπίσουν τους Ισλανδούς, οι οποίοι επικράτησαν με 2-1 της Ρουμανίας, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γκίλφι Σίγκουρτσον, ο οποίος στο 16’ άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης στο 34’ έκανε το 2-0 για τους Ισλανδούς.

Οι Ρουμάνοι μείωσαν με τον Μαξίμ Αλεξάντρου στο 63’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, πίεσαν για να στείλουν το ματς στην παράταση αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε με τους Ισλανδούς να πανηγυρίζουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ