Βόρεια Μακεδονία – Κόσοβο 2-1

Βόρεια Μακεδονία – Κόσοβο 2-1

Η Βόρεια Μακεδονία πήρε την πρόκριση στον τελικό των play off του Euro 2020, όπου θα αντιμετωπίσει την Γεωργία με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Την πρόκρισή της στον τελικό των play off του Euro 2020 πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης η Βόρεια Μακεδονία, μετά τη νίκη της επί του Κοσόβου με 2-1. Οι γηπεδούχοι έστω και δύσκολα κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κοσόβου και θα αντιμετωπίσουν την Γεωργία, με στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

H Βόρεια Μακεδονία άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ριστόβσκι έκανε το σουτ από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Κόλολι και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Στο 29’ το Κόσοβο ισοφάρισε σε 1-1. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Ντιμιτριέβσκι, έκανε τραγική γκάφα και ο Χαντεργκιονάι με ωραίο σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Βόρεια Μακεδονία πήρε εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με την κεφαλιά του Βελκόσκι.  Στο 54ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων, ενώ στο 62’ ο Μούριτς απέκρουσε το ωραίο σουτ του Πάντεφ. Οι γηπεδούχοι σκόραραν ξανά στο 66’, αλλά και πάλι το γκολ τους ακυρώθηκε.

Το Κόσοβο το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά ο Ντιμιτριέβσκι κατέβασε τα ρολά και η Βόρεια Μακεδονία πήρε τη νίκη μαζί την πρόκριση για τον τελικό.

Β. Μακεδονία: Ντιμιτριέβσκι, Ριστόβσκι (88’ Κοσταντίνοβ), Μούσλιου, Αντέμι (80’ Σπιρόβσκι), Βελκόβσκι, Μπεϊτουλάι (51’ Ριστέβσκι), Νικόλοβ, Πάντεβ (80’ Τριτσκόβσκι), Μπάρντι, Νεστορόβσκι (88’ Τραϊκόβσκι), Αλιόσκι

Κόσοβο: Μούριτς, Αλίτι, Χαντεργκιονάι, Ντρέσεβιτς, Βόιοβοντα (64’ Ζέγκροβα), Σάλα (87’ Πακαράδα), Μπερίσα, Τσέλινα (75’ Καστράτι), Κολόλι, Νουχίου (46’ Ρασάνι), Ζένελι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ