Nations League : Στην κορυφή η Σκωτία, απέδρασε από το Ισραήλ η Τσεχία

Nations League : Στην κορυφή η Σκωτία, απέδρασε από το Ισραήλ η Τσεχία

Η Σκωτία νίκησε εντός έδρας τη Σλοβακία με 1-0 και η Τσεχία πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ισραήλ για το Nations League.

Στα παιχνίδια του 2ου ομίλου στο 2ο γκρουπ του Nations League, η Σκωτία νίκησε εντός έδρας τη Σλοβακία με 1-0 ενώ η Τσεχία πήρε την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ισραήλ.

Η Σκωτία υποδέχθηκε στο «Χάμπτεν Παρκ» της Γλασκώβης τη Σλοβακία και πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0 με αποτέλεσμα να φτάσει τους 7 βαθμούς και να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός και δεν υπήρχαν αρκετές φάσεις. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και στο 54′ η αγωνιστική τους ανωτερότητα ανταμείφθηκε. Ο Ο’ Ντόνελ έδωσε στον Ντάικς ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα που έδωσε ένα σημαντικό τρίποντο στους Σκωτσέζους.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Τσεχία έφυγε νικήτρια από τη Χάιφα με 2-1 επί του Ισραήλ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από τη Σκωτία με 6 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαν στο 7′ μια καλή στιγμή με την κεφαλιά του Μπορίλ να περνά λίγο έξω. Στο 14′ οι Τσέχοι άνοιξαν το σκορ με τον Χάνα ύστερα από ένα μεγάλο λάθος του Μαρτσιάνο. Αυτό είναι και το σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Τσεχία καθώς στο 47′ ο Μάζοπουστ έβγαλε μια ωραία μπαλιά για τον Βίντρα ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0. Στο 56′ ο Ντάσα γύρισε για τον Ζάχαβι που με εξαιρετικό σουτ σκόραρε για το Ισραήλ μειώνοντας σε 2-1. Έκτοτε δεν υπήρξε κάποια άλλη μεγάλη ευκαιρία και η Τσεχία πήρε αυτή τη σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1 . Σκωτία 7

2. Τσεχία 6

3. Ισραήλ 2

4. Σλοβακία 1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ