Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβακία 1-1 κ.α. 1-2 παρ.

Βόρεια Ιρλανδία – Σλοβακία 1-1 κ.α. 1-2 παρ.

Το «χρυσό» γκολ του Ντουρίς στο 110' έστειλε τη Σλοβακία (1-2) στο EURO και τη Βόρεια Ιρλανδία που είχε καταφέρει να μείνει ζωντανή και να στείλει το ματς στην παράταση χάρη στο αυτογκόλ του Σκρίνιαρ στο 88', σπίτι της.

Στην τελική φάση EURO θα βρεθεί η Σλοβακία που νίκησε με 2-1 εκτός έδρας τη Βόρεια Ιρλανδία στην παράταση. Στο 88′ κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση οι γηπεδούχοι αλλά εκεί μίλησε ο Μίχαλ Ντούρις που λύτρωσε την ομάδα του. Στον πέμπτο όμιλο με Ισπανία, Σουηδία και Πολωνία οι Σλοβάκοι.

Στην πρώτη ευκαιρία στο ματς, η Σλοβακία άνοιξε το σκορ όταν ο Κούτσκα εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Βόρειας Ιρλανδίας και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Μεγάλες ευκαιρίες δεν είχε γενικά το ματς κι έπρεπε να φτάσουμε στο 88′ για να δούμε την Βόρεια Ιρλανδία να φτάνει στο γκολ. Ο ΜακΝέιρ έκανε μια σέντρα από δεξιά και ο Σκρίνιαρ στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1.

Στο 110′ ήρθε το «χρυσό» γκολ για τη Σλοβακία. Ο Κούτσκα έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Έβανς, στρώθηκε στον Ντούρις με τον παίκτη της Ομόνοιας να σκοράρει και να στέλνει την ομάδα του για δεύτερη σερί φορά στo EURO.

Β.Ιρλανδία: Πίκο Φαρέλ, Ντάλας, Κάθκαρτ (98’ Φλάναγκαν), Τζ.Έβανς, Λιούις, ΜακΝέιρ (104’ Φέρκιουσον), Ντέιβις, Σαβίλ (65’ Τόμπσον), ΜακΓκίν (77’ Μπόις), Μαγκένις (77’ Λάφερτι), Ουάσινγκτον (66’ Ουάιτ)

Σλοβακία: Ροντάκ, Χούμποτσαν, Σκρίνιαρ, Σάτκα, Πέκαρικ, Λομπότκα (65’ Χροσόβσκι), Χάμσικ (106’ Γκρεγκούς), Κούτσκα, Μακ (65’ Ντούρις), Ρουσνάκ (118′ Γκιομπέρ), Ντούντα (85΄Μραζ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ