Με Μίλερ και Χούμελς η αποστολή της εθνικής Γερμανίας, εκτός ο Ρόις

Με Μίλερ και Χούμελς η αποστολή της εθνικής Γερμανίας, εκτός ο Ρόις

Ο Τόμας Μίλερ και ο Ματς Χούμελς κλήθηκαν κανονικά στην αποστολή της Γερμανίας για το Euro, ενώ εκτός έμειναν οι Ρόις και Μπόατενγκ.

Ο Γιόακιμ Λεβ ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής ομάδας της Γερμανίας για το Euro και πήρε κανονικά μαζί τους Τόμας Μίλερ και Ματς Χούμελς.

Από την άλλη στην λίστα με τους 26 ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας, δεν συμπεριλήφθηκε ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος ούτως η άλλως είχε ανακοινώσει πως δεν αγωνιστεί στο Euro, καθώς μετά από συζήτηση που είχε με τον Γιοακίμ Λεβ, κατέληξαν πως θα ήταν καλύτερο ο 32χρονος μεσοεπιθετικός να ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι, ενώ εκτός έμεινα και ο Ζερόμ Μπόατενγκ.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μπραντ Λένο, Μάνουελ Νόιερ, Κέβιν Τραπ

Αμυντικοί: Ματίας Γκίντερ, Ρόμπιν Γκόζενς, Κρίστιαν Γκούντερ, Μάρσελ Χάλστενμπεργκ, Ματς Χούμελς, Λούκας Κλόστερμαν, Ρόμπιν Κοχ, Αντόνιο Ρούντιγκερ, Νίκλας Σούλε

Μέσοι/Επιθετικοί: Εμρε Τσαν, Σερζ Γκνάμπρι, Λέον Γκορέτσκα, Ιλκαϊ Γκούντογκαν, Κάι Χάβερτς, Γιόνας Χόφμαν, Τζόσουα Κίμιχ, Τόνι Κρόος, Τόμας Μιλερ, Τζαμάλ Μουσιάλα, Φλόριαν Νόιχαους, Λερόι Σανέ, Κέβιν Βόλαντ, Τίμο Βέρνερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ