Ράμος: «Με πονάει που δεν θα είμαι στο Euro, αλλά θα είμαι ένας ακόμη φίλαθλος» (pic)

Ράμος: «Με πονάει που δεν θα είμαι στο Euro, αλλά θα είμαι ένας ακόμη φίλαθλος» (pic)

Ο Σέρχιο Ράμος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με την εθνική Ισπανίας στο Euro, αλλά τόνισε πως θα στηρίξει την ομάδα ως φίλαθλος.

Τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί με την εθνική Ισπανίας στο Euro εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος, όμως τόνισε πως θα στηρίξει την ομάδα ως ένας ακόμη φίλαθλος από το σπίτι του.

Αναλυτικά το μήνυμα του έμπειρου στόπερ:

«Μετά από σκληρούς μήνες και μια περίεργη σεζόν σε αντίθεση με οτιδήποτε έχω βιώσει στην καριέρα μου έρχεται το Euro. Έχω παλέψει και δουλέψει κάθε μέρα, σε σώμα και ψυχή, για να φτάσω το 100 % για τη Ρεάλ Μαδρίτης και την εθνική ομάδα, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλουμε.

Με πονάει που δεν μπόρεσα να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου όπως επίσης με πονάει που δεν θα μπορώ να παίξω για την Ισπανία, αλλά σε αυτή την περίπτωση, το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να ξεκουραστώ, να αναρρώσω πλήρως και να επιστρέψω του χρόνου όπως κάνω πάντα. Πονάει που δεν εκπροσωπείς τη χώρα σου, αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής.

Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου καλή τύχη και ελπίζω να κατακτήσουμε το Euro. Θα είμαι άλλος ένας φίλαθλος που θα ζητωκραυγάζει από το σπίτι του».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι «φούρια ρόχας» θα πάνε σε μεγάλη διοργάνωση χωρίς τον 35χρονο αμυντικό, ενώ εξίσου αξιοσημείωτο είναι ότι η εθνική Ισπανίας δεν θα έχει ούτε έναν ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ