«Ο Φλικ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την εθνική Γερμανίας»

«Ο Φλικ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την εθνική Γερμανίας»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild, ο Χανς Φλικ υπέγραψε τριέτες συμβόλαιο με την Εθνική Γερμανίας, αφού το πρωί μετέβη στα γραφεία της Γερμανικής Ομοσπονδίας.

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να γίνεί και επίσημα ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Γερμανίας ο Χανς Φλικ. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η Bild ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου θα επισκεπτόταν το πρωι της Τρίτης (25/5) τα γραφεία της Ομοσπονδίας, έτσι ώστε να βάλει την υπογράφη του στην συμφωνία με τα πάντσερ.

Πλέον, μετά από έναμιση χρόνο στην Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέκτησε επτά τίτλους, ο 56άχρονος τεχνικός σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα θα αναλάβει την Εθνική ομάδα της χώρας του για τα επόμενα τρία χρόνια με σκοπό να την οδηγήσει στο Πάγκοσμιο Κύπελλο του 2022 και στο Euro 2024.

Ο μισθός του Φλικ εκτιμάται πως είναι χαμηλότερος από εκείνον που λάμβανε όσο ήταν στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν (εκτιμάται 6,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ